Reting Dopokan:
  • 2 meon suara - 3 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
11-06-2011, 11:11 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-06-2011, 12:28 AM {2} daning Barrezta. Edit Reason: )
Posting: #1
[HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Salam,

Yuh nggo sedulur Tegalan nyong pan ngumpulna idene ente2 kabeh len, tokna neng kene, nggawe wong ndopok versi basa Tegal sing lucu.

Mbokan ngko TCC nduwe radio kan kena nggo acara neng kono. Amiiin.
Ben rapi standarna formate bae yak...

Kaya kiye formate + contoh:

----------------------------
monggo sapa sing pan unjuk langsung bae, lucu diguyu oralucu ya diguyu wis kalem bae Ngguyu

temane bebas apa bae! Josss
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Barrezta for this post
11-06-2011, 11:12 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-06-2011, 02:07 AM {2} daning Barrezta. Edit Reason: )
Posting: #2
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Nggo pranti ngumpulaken kyeh neng kene Weee

Kyeh sing wis nyumbang:::
Dwi Murdiartono alias Sitong Mblowak (Click to View)
YUH SAPA MANING GERAKANE Josss


Add Thank You
11-06-2011, 11:24 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 11-06-2011, 11:27 PM {2} daning Dwi Murdiartono. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
kiye obrolan barrez kamen supri. Barrez kuwe anake pak supri. berikut kisahnya :

- barrez : pak,nyong pengen mbojo sung
- supri : pan kamen sapa?
- barrez : kae yu munah bakul sayur langganan e dewek
- supri : nahh,kae tah esih cilik nemen oh, ora papa?
- barrez : ora papa sih pak,arane jodoh dan cinta, ya umur dudu masalah
- supri : kae sih sedengkul brarti ngko sidane?
- barrez : sedengkul? ora kaa,,rada duwur..
- supri : sedengkul kuwe 'sedeng ngger dirangkul'
- barrez : oh kaya kuwe pak? iya bener tah bener, pas nemen Ngikik maning

qeqeqe

(cerita ini hanyalah fiksi belaka, misal ana kesamaan nama kamen tempat, brarti kuwe mung kebeneran tok, sing ngrasa ya aja sewot apamaning mutung Palu2nan Ngikik maning )
Girang nemen
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to Dwi Murdiartono for this post
11-06-2011, 11:29 PM,
Posting: #4
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
sing wistau tak posting bae wis mumpung tegalan Ngikik


Alkisah ada seseorang bernama Dalban sing bisa ngomong gamen kewan, suatu malam deweke tersesat lan neng desa pacul sing notabene esih akeh persawahan Ngikik maning. Dalban nemoni Wakmad seorang petani, nggo njaluk ijin nginep. Akhire Wakmad ngijinna, monine "ya, ente olih nginep sedina bae tapi ya,,, nginepe ya neng kandang kewan soale kamare nyong wis kebek" Dalban nyanggupi malahan kena nggo nyalurna bakate deweke Josss

Esuke Dalban pan pamitan balik, sedurunge balik Medang gamen Wakmad lan crita2,,, berikut cuplikane ::

Kutip:
Wakmad:: pimen um pengalamane ente nginep neng kandang kewane nyong?? bisa turu ora???

Dalban:: bisa um, sadurunge kuwe nyong crita2 gamen kewane sampeyan,, jare ayam-ayam kae, sampeyan njukuti endog saben dina pas jam 6 esuk oya??

Wakmad:: heh?? bisane ente ngarti um??? ente bisa ngomong gamen kewan???

Dalban:: iya um kebetulan bakate nyong awit cilik bisa ngomong gamen kewan,, trus jare sapine sampeyan meres susu sapi saben jam 4 sore kan...

Wakmad:: iyya um bener,, beres nemen ahh um'e Josss

Dalban:: trus kiye jare wedhuse sampeyan....

Wakmad:: (tiba2 motong pembicaraan) ora ora !!!!! goroh kweh!!!

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to Elank for this post
11-06-2011, 11:41 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-06-2011, 12:35 AM {2} daning Barrezta. Edit Reason: )
Posting: #5
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Yakin koen tong kuwe ente mbajor nemen sung Ngguyu Ngepruk
kyeh nggo koen... Ngikik
Add Thank You
11-06-2011, 11:53 PM,
Posting: #6
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Iki ana kisah neng kapal perek pelabuhan Jakarta, Ana Rombongan Arep Mangkap neng Lampung..

Nenek – Nenek : Tulung…Tulunggg…enyong ora bisa renang…( Kecemplung Saka Kapal sing arep mangkat )
Ketua Rombongan sing neng duwur kapal : Tolongin Yak..sing bisa renang sapa ? Bud…Kowen tulungin yak..Cah enom khan bisa renang.
Budi : Iya……?
Ketua Rombongan sing neng duwur kapal : Yow is…Cepetan Nyemplung kana…
Budi : Tapi Pak…Renang bisane neng Empang Bak Mandi..Kepriben Pak…
Ketua Rombongan sing neng duwur kapal : Dasar Cah gemblung…..
Budi : Ora Pak..Arane Enyong Budi….
Ketua Rombongan sing neng duwur kapal : Mumet Sirahe Enyong…Cepetan Sapa Sing Bisa Renang..? Tolongin Cepet Kana …Engko Selat mati Mbahe Sapa Iku…

Teka2 Ana Suara Mbyur Neng Mbanyu…..

Ketua Rombongan sing neng duwur kapal : Sapa Iku sing Nyemplung ?? hebat banget wonge ya..ora dikongkon langsung inisiatif dewek…ora kaya Kowe Bud…Contoh Kae Ya…Sapa Sih Jenenge Bud…
Budi : Gondo Jenenge Pak…
Akhire Sang Nenek Ditolong Gondo..Saiki Aman neng duwur Kapal….
Ketua Rombongan sing neng duwur kapal : ( Marani Gondo ) Hebat Ya…Kowen Cah Enom gelem nulungi uwong ..ora usah dikongkon… Jiwa Sosiale Duwur Banget..
Gondo : Enyong Arep Takon Pak..
Ketua Rombongan sing neng duwur kapal : Takon Apa ??
Gondo : Sing Njorokna Enyong Sapa Pak…Aku malah ora weruh ana sing kecemplung…
Ketua Rombongan sing neng duwur kapal : ( Bingung …..? )
Budi : Enyong Pak sing njorokna…( Karo Mlayu wedi dikantemi )
Gondo : Kampret kowe Bud…
Budi : ( Karo Mlayu… ) Enyong dudu Kampret Ndo…Enyong Jenenge Budi…
Ketua Rombongan sing neng duwur kapal karo Budi : @#@#&*&*^$^&%^#!!!!
Serdadu...Pancen Oye...Wong Tegal Pasti Oye...

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to serdadu for this post
12-06-2011, 12:08 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-06-2011, 12:29 AM {2} daning Barrezta. Edit Reason: )
Posting: #7
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Daning marai saru kaya kiye?
Sing maca ora mung wong tua2 tok owh wa.
Akeh cah cilik & cah wadone.

Josss
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

Add Thank You
12-06-2011, 12:26 AM,
Posting: #8
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
benerr" um cuklaad. um baresss kie dudu dopokan lucu tapi ngeres. Ngukuri batuk
Assalamualaikum

Add Thank You
12-06-2011, 12:30 AM,
Posting: #9
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
oke rebes... Ngguyu

kalem wis diganti Josss
Add Thank You
12-06-2011, 12:36 AM,
Posting: #10
RE: [HUMOR] Ndopok humor gayane wong Tegal yuh!
Bijine Humor Enyong Oleh Pira ?

Hehehe
Serdadu...Pancen Oye...Wong Tegal Pasti Oye...

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS