Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beberapa Ngresula
21-06-2011, 12:40 AM,
Posting: #11
RE: Beberapa Ngresula
bar kiye arane garuda keh
ben ana lagune sisan

nice saran gan Josss
road to
6666th

Add Thank You
21-06-2011, 02:25 AM,
Posting: #12
RE: Beberapa Ngresula
TS klonengan dikomen nganggo akun klonengan juga ya. Ndarani enyong ora bisa? Weee
Tanggapane man rakwid:
1. Ora perlu. Soale kwe wis dadi kebiasaan. Wis dadi mindset warga TCC. Ora gampang ngubah mindset, resikone gede.
2. Ana benere, tapi go saiki kayong kurang pas yen diterapna. Soale apa? Soale SF Loker nesih sepi. Durung akeh trit uptodate nang kono. Mbuh yen mbesuk wis rame tah nean bisa dipertimbangna daning sing berwenang
3. Nah! Kye keh enyong setuju nemen. Saiki tambah akeh copaster2 najis sing ngepost sewenang2. Dibatesi 2 apa 3 larik bae cukup lah Josss
MADEP MANTEP MELU TEGALCYBER

Add Thank You
21-06-2011, 08:26 AM,
Posting: #13
RE: Beberapa Ngresula
justru kuwe um mumpung sing aktif neng SB durung akeh dadine sesegera mungkin di ubah mindset'e...

lah senadyan durung akeh sing posting ora masalah, arane nggo mempersiapkan seperti alesan pertama nggo mbentuk mindset Ngikik maning

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS