Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beberapa Ngresula
20-06-2011, 09:26 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 21-06-2011, 08:26 AM {2} daning Rajawali. Edit Reason: )
Posting: #1
Beberapa Ngresula
selamat petang semuanya Es Teh

berjumpa dengan piyik rajawali Josss
disini saya mau menyampaikan beberapa saran dan kritik buat forum:

okeh yuh mule nggo tegalan..
1. Shout Box menurut pendapate nyong nek bisa tampilane diganti (diwalik) dalam artian tempat sing ngo input teks neng ngisor terus teks mlakune munggah (kaya aplikasi chat umume)
alesane: misale pan melu nimbrung sing nembe teka macane gampang urut sekang nduwur maring ngisor, dadine ora perlu repot pas maca neng (ndeleng kabeh ndopokan)

2. Icon2 gambar sub forum neng halaman utama menurute perlu di koreksi, di tambah atawa salah sijine diganti lowongan kerja
alesan: lowongan kerja info penting lan tempate juga ndlesep dengan de delah neng home memudahkan sing mbutuhna

3. Pembatasan jumlah character neng Shout Box
alesan: menghindari junker sing copas dawa nemen Ngikik maning

sekian dari saya, mohon maaf bila ada yang tak berkenan Josss

mohon Klepon jika saran saya membangun Kalem bae


(21-06-2011, 02:25 AM)rakwid Tulis: Tanggapane man rakwid:
1. Ora perlu. Soale kwe wis dadi kebiasaan. Wis dadi mindset warga TCC. Ora gampang ngubah mindset, resikone gede.
2. Ana benere, tapi go saiki kayong kurang pas yen diterapna. Soale apa? Soale SF Loker nesih sepi. Durung akeh trit uptodate nang kono. Mbuh yen mbesuk wis rame tah nean bisa dipertimbangna daning sing berwenang
3. Nah! Kye keh enyong setuju nemen. Saiki tambah akeh copaster2 najis sing ngepost sewenang2. Dibatesi 2 apa 3 larik bae cukup lah Josss

(21-06-2011, 08:26 AM)Rajawali Tulis: justru kuwe um mumpung sing aktif neng SB durung akeh dadine sesegera mungkin di ubah mindset'e...

lah senadyan durung akeh sing posting ora masalah, arane nggo mempersiapkan seperti alesan pertama nggo mbentuk mindset Ngikik maning

Add Thank You
[+] 3 users say Thank You to Rajawali for this post
20-06-2011, 09:32 PM,
Posting: #2
RE: Beberapa Ngresula
kok pake akun klonengan ? ? ? Ngikik maning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Add Thank You
20-06-2011, 09:59 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 20-06-2011, 09:59 PM {2} daning leo_quers. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: Beberapa Ngresula
emang kye klonengane sapa ky.....?????????????? Udud
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You
20-06-2011, 10:00 PM,
Posting: #4
RE: Beberapa Ngresula
ana apa sih Ngukuri batuk tanggepi bae ngresulane Ngikik maning

di dukung nek bermanfaat Ngikik maning

Add Thank You
20-06-2011, 10:05 PM,
Posting: #5
RE: Beberapa Ngresula
akuuuuunnyaa elaankk kayane isshh.. harusnyaa jgan pke akun klonengan oo arip
Assalamualaikum

Add Thank You
20-06-2011, 11:11 PM,
Posting: #6
RE: Beberapa Ngresula
kye sing wingi gawe thread pan mengundurkan diri??? ampunnnnnn

Add Thank You
20-06-2011, 11:25 PM,
Posting: #7
RE: Beberapa Ngresula
iya nean ohh um tahuaci Ngikik maning

Add Thank You
21-06-2011, 12:04 AM,
Posting: #8
RE: Beberapa Ngresula
temenan klonengan ?
ngetarani nemen arane eh ?
bar kiye ganti dara apa emprit bhae o qeqeqe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You
21-06-2011, 12:07 AM,
Posting: #9
RE: Beberapa Ngresula
dongen enake klonengan kwe apa ya....tinggal gawe ID siji bae go selawase....mending gawe klonenga olih sejuta tah ora apa2...lah gawe klonengan ya ora olih untunge koq ya....kagak asyik ahh.....
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to leo_quers for this post
21-06-2011, 12:09 AM,
Posting: #10
RE: Beberapa Ngresula
kenapa jadi bahas klonengan yak? hihi Ngikik maning monggo ditanggapi ngresulane mbokan ana sing mboten setuju sama nak rajawali Josss

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS