Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kang Ana sing bisa SIP server?
22-06-2011, 05:56 PM,
Posting: #1
Kang Ana sing bisa SIP server?
kang,,jare,,tahun2 kedepan kan pan diterapna NGN(Next Generation Network),dimana,, transmisi sing berbasis Sircuit switch,pan diganti/di ubah neng Packet Switch,,nah Telkom/Vendor Provider..tahun2 kedepan mbutuhna wong2 sing bisa SIP server,,

SIP server sendiri kue protocol sing menghubungkan antara Packet Switck dan Circuit switch,secara 2 teknologi kie Protokole beda( Sirkuit nganggo ss7,packet nganggo TCP/IP)

nah,,kie juga Info2 nggo bocah2 Tegal sekalian,,mbokan ana sing minat..lumayan kang,,jare neng telkom be,,asal Bisa SIP server(tentu ora Hoax tok yak kang)

langsung di terima,,, monggo sing badhe share2 Ilmu,,
-=sing penting wonge dewek=-

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Kakange hendra for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS