Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sebenere karo sing endi sih?
28-06-2011, 09:29 PM,
Posting: #1
Sebenere karo sing endi sih?
aku tah keder, foto loro daning dempetane sejen2 Ngikik

Ngacir
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
28-06-2011, 09:34 PM,
Posting: #2
RE: Sebenere karo sing endi sih?
tukang ojek kan penumpange sejen2 ohh Ngacir

Add Thank You
28-06-2011, 10:37 PM,
Posting: #3
RE: Sebenere karo sing endi sih?
asem bisa mlebu mene keh Palu2nan
aja atas2 lank ngko pada krungu kabeh Ngikik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
28-06-2011, 11:04 PM,
Posting: #4
RE: Sebenere karo sing endi sih?
jiahahaha qeqeqe
wah konangan kiye, kudu ati2 marang wong kiye Ngikik maning
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You
28-06-2011, 11:14 PM,
Posting: #5
RE: Sebenere karo sing endi sih?
apa kueh..??? Paes

Aku ra pati mudeng... Ngikik maning
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp

Add Thank You
28-06-2011, 11:26 PM,
Posting: #6
RE: Sebenere karo sing endi sih?
Pelet'e cuma ampuh sekali pakai dadine ganti2 terus Guling-Guling
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to ayiep_wawan for this post
29-06-2011, 12:46 AM,
Posting: #7
RE: Sebenere karo sing endi sih?
hahaaha,,jebule ana pleboi anyar yah Guling-Guling
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
30-06-2011, 07:34 PM,
Posting: #8
RE: Sebenere karo sing endi sih?
wakakakakakakkaakk... ah ah ah gak kuat... aku gak kuat sama pleiboi....
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
01-07-2011, 06:37 AM,
Posting: #9
RE: Sebenere karo sing endi sih?
hush hush hush.... bisane pleiboy? Ngukuri batuk
kuwe kancane aku kabeh mba mba mas mas um um tante tante Paes
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
01-07-2011, 08:49 AM,
Posting: #10
RE: Sebenere karo sing endi sih?
ahaahaha ader?
daning pose ne mesra2 kabeh :ngikik;
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS