Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PELAJARAN SENI BUDAYA TEGAL
06-07-2011, 11:41 AM,
Posting: #1
PELAJARAN SENI BUDAYA TEGAL
nyong kie asli jepara, tapi pan mempelajari kebudayaan tegal yang unik dan menarik..... apa tidak ada yang memberi tahu saya tentang budaya tegal..
aa saja???

Add Thank You
06-07-2011, 12:33 PM,
Posting: #2
RE: PELAJARAN SENI BUDAYA TEGAL
suwun wis gabung neng TCC Nyikep

Budaya Tegal sing unik lan menarik kaya [b]"Mantu Poci", "Balo-Balo", "Ebeg". "Tari Endel"[/b] lan seteruse...

arep di gawe penelitian apa pimen kyeh Nyengir
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"

Add Thank You
06-07-2011, 02:27 PM,
Posting: #3
RE: PELAJARAN SENI BUDAYA TEGAL
nyong apa maning blasteran semarang - purworejo

masih banyak budaya tegal yang belum saya "mengerti" dudu moni ora ngerti....
nyong ngerti budayane tapi nyong ora ngerti kenapa bisa kaya kuwe

kyeh sing tak amati:
dong ora teka neng walimahan latane karo sing duwe gawe dimenengi (padahal wis menjelaskan alesan kenapa ora bisa teka) Ngikik maning
kiye terjadi neng pedesaan, mbuh angger sing liyane...

mbuh kuwe kenapa, tak jukut positife sih
berati kepeduliane duwur nemen nganti ngerti nek ana wong sing ora teka (ndean)

Add Thank You
20-07-2011, 03:36 PM,
Posting: #4
RE: PELAJARAN SENI BUDAYA TEGAL
sip tenan kie....makasih yak para sedulur sedoyo......

Add Thank You
21-07-2011, 06:27 AM,
Posting: #5
RE: PELAJARAN SENI BUDAYA TEGAL
Neng daerah PAI ana padepokan seni tegal ning ra salah Kalem bae

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS