Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mirip kas#us
07-07-2011, 07:56 PM,
Posting: #11
RE: Mirip kas#us
(07-07-2011, 06:30 PM)kuter Tulis: kamsude aku,, isine mas bro .. btw SB apa sih heee Mikir

isi forum kan nukute saking berbagai sumber ya saking blog, forum lain, situs, pengalaman dll... dadi adong akeh sing pada ya ora heran, dudu cuma karo ka#ku# tok tapi nean enggal pada juga isine karo forum2 lain,,, Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

[+] 1 user says Thank You to ayiep_wawan for this post
07-07-2011, 07:59 PM,
Posting: #12
RE: Mirip kas#us
kaya ne sih hoo'oh wa,,, matur tengkyu penjelasane,,,ampunnnnnn

07-07-2011, 08:40 PM,
Posting: #13
RE: Mirip kas#us
pada2 forum ya pada....beda ne mung ng membere....ng kene membere wong tgal kabeh Ngacir
07-07-2011, 08:44 PM,
Posting: #14
RE: Mirip kas#us

iya um oki,, aku pindah haluan mene bae lah....

07-07-2011, 08:53 PM,
Posting: #15
RE: Mirip kas#us
tegal lan sekitare.. Josss
banyumas ana, purwokerto ana.. jepara juga wingi ana..
aja bosen mein saran n kritik..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

07-07-2011, 08:56 PM,
Posting: #16
RE: Mirip kas#us
siap pak komandan,,,,Medang tulung bimbingane kar mas sudarmo

07-07-2011, 09:21 PM,
Posting: #17
RE: Mirip kas#us
betewe kwe jon kuter ngerti TCC daning sapa len ndopok oh jon... Ngikik

bar kuwe tek gembok kye dopokan Ngguyu
08-07-2011, 10:27 AM,
Posting: #18
RE: Mirip kas#us
(07-07-2011, 09:21 PM)Barrezta Tulis: betewe kwe jon kuter ngerti TCC daning sapa len ndopok oh jon... Ngikik

aku lagy ngobok ngobok trus takon" mbah google ketemu.. kye TCC,, kaya kue mas darmo critane,,,PISS

[+] 1 user says Thank You to kuter for this post
08-07-2011, 11:48 AM,
Posting: #19
RE: Mirip kas#us
hihihi
kesane kayong dewek saingan yah gamen kask*s Ngikik maning

ora ngonong kang, kiye be arane forum ya sebelas dua belas lah gamen kask*s. gampangane kask*s kwe ndekene INDONESIA nah TCC gene Tegal,

dewek bisa ngerti berita INDONESIA seka kask*s. dewek bisa olih berita nang Tegal seka TCC hehe

nyong yakin, saben kota nang Indonesia duwe forume dewek dewek. trus pime cara menyatukan forum2 se INDONESIA tersebut? dewek nduwe wadah arane kask*s. >> kiye kasarane, benere ora lumrah Ngikik maning

intine TCC ORA KEMBAR gamen KASK*US Josss

CMIIW
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

[+] 1 user says Thank You to wadukepor for this post
08-07-2011, 11:52 AM,
Posting: #20
RE: Mirip kas#us
namanya juga forum mas akang kuter Josss



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS