Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mirip kas#us
07-07-2011, 06:11 PM,
Posting: #1
Mirip kas#us
pringisi mas modod lan sartimin,, ari tak deleng" tegalcyber.org rada" mirip karo KAS#us? mohon penjelasan mbah,,,,,,,,,,,,Medang soale aku ya sering niliki KAS#US...Udud

07-07-2011, 06:27 PM,
Posting: #2
RE: Mirip kas#us
karuan lah mirip wong arane forum ya mesti ublek2 alias ora adoh kaya kiye...arane bae forum....loken ana forum terus membere dewekan laka anggotane Ngikik maning
tapi kan ning TCC lain daripada yg lain ouw...jajal forum endi sing ana SB ne seliyane forum ngene..... Udud
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

[+] 3 users say Thank You to leo_quers for this post
07-07-2011, 06:30 PM,
Posting: #3
RE: Mirip kas#us
(07-07-2011, 06:27 PM)leo_quers Tulis: karuan lah mirip wong arane forum ya mesti ublek2 alias ora adoh kaya kiye...arane bae forum....loken ana forum terus membere dewekan laka anggotane Ngikik maning
tapi kan ning TCC lain daripada yg lain ouw...jajal forum endi sing ana SB ne seliyane forum ngene..... Udud

kamsude aku,, isine mas bro.. btw SB apa sih heee Mikir

07-07-2011, 06:36 PM,
Posting: #4
RE: Mirip kas#us
SB = Shoutbox
sing anggo chat sampeyan karo member liya ning ngarep...
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

07-07-2011, 06:38 PM,
Posting: #5
RE: Mirip kas#us
SB kuwe sotbok kaya kae sing njejengan chating kamen bocah2 sing OL neng halaman portal / home e mas kuter Ngikik maning
isine ya sebenere, "sebagai penghuni yang baik menghindari plagiarisme." tapi karakter manungsa beda2 kang,ana sing kreatip, ana sing nglodod Ngikik maning
ya bersama2 kita membangun ben apik go TCC Josss
dimulai dari diri, gawe isi / trit sing bermangpaat lan kreatip ben ora kaya porum sebelah *kas*us Josss
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

07-07-2011, 06:38 PM,
Posting: #6
RE: Mirip kas#us
(07-07-2011, 06:36 PM)leo_quers Tulis: SB = Shoutbox
sing anggo chat sampeyan karo member liya ning ngarep...

oww,,, iya" mbene mudeng aku,, tengkyu mas bro wangsite..cool nemen

07-07-2011, 06:41 PM,
Posting: #7
RE: Mirip kas#us
ya pada,, pada pada forum maksude,, ana pengurus (moderator, supermoderator dll) ana juga membere Es Teh

masalah konten, arane porum,, bisa olih copas seka media liane trus di share neng kene, bisa seka pengalaman pribadi dll

seng dadekna TCC kuwe beda karo porum seng njenengan sebutna neng nduwur,, menurute aku TCC kuwe unik,, sebabe wani ngangkat bahasa daerah tegaln dadi default bahasa seng "wajib" dienggo neng kene,, laka laka kan forum atik bahasa daerah Es Teh

CC Berag tua TCC
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!

[+] 2 users say Thank You to cahcupu for this post
07-07-2011, 06:42 PM,
Posting: #8
RE: Mirip kas#us
(07-07-2011, 06:41 PM)cahcupu Tulis: ya pada,, pada pada forum maksude,, ana pengurus (moderator, supermoderator dll) ana juga membere Es Teh

masalah konten, arane porum,, bisa olih copas seka media liane trus di share neng kene, bisa seka pengalaman pribadi dll

seng dadekna TCC kuwe beda karo porum seng njenengan sebutna neng nduwur,, menurute aku TCC kuwe unik,, sebabe wani ngangkat bahasa daerah tegaln dadi default bahasa seng "wajib" dienggo neng kene,, laka laka kan forum atik bahasa daerah Es Teh

CC Berag tua TCC

setuju,,,, hidup tcc Merdeka

07-07-2011, 07:48 PM,
Posting: #9
RE: Mirip kas#us
sampeyan kayane sering niliki kask*s yah
bisane apal karo isine sih? Ngikik maning

road to
6666th

07-07-2011, 07:52 PM,
Posting: #10
RE: Mirip kas#us
iya.. um byasane aku nongkrong nang kono,, pi barang kenal TCC kayane pindah ke lain hati lah,,,,,,,,,,,,, TCC D' BEST bos

[+] 2 users say Thank You to kuter for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS