Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] disabled internet nang LAN
08-07-2011, 02:06 PM,
Posting: #1
[takon] disabled internet nang LAN
um um kabeh melu takon donk..hehehhe

donk nang LAN pengen ndisabled internet e beberapa komputer baen tapi komputer kuwe tetep konek nang jaringan keprimen carane....

suwun um :)
08-07-2011, 02:08 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 08-07-2011, 02:08 PM {2} daning Elank. Edit Reason: )
Posting: #2
RE: [takon] disabled internet nang LAN
sekang servere bisa nean ohh mba,,,, kan otorisasi ana neng serper,,,

tapi teknise nyong ora ngerti, logikane tah kaya kuwe,,,, CMIIW

08-07-2011, 02:31 PM,
Posting: #3
RE: [takon] disabled internet nang LAN
kie um cupu ndean bisa njawab...soale utek2e ng warnet... Ngacir
08-07-2011, 02:43 PM,
Posting: #4
RE: [takon] disabled internet nang LAN
maen ip,,,
neng ora maen iptables vin,,
saya suka siomay

08-07-2011, 07:20 PM,
Posting: #5
RE: [takon] disabled internet nang LAN
oke suwun jawabane
mengko tak jajal disit
Nutup dopokan
road to
6666th

08-07-2011, 09:06 PM,
Posting: #6
RE: [takon] disabled internet nang LAN
ari nngo server ana sing arane NETCUT.. nah fungsine netcut,, nggo mbatesi penggunaan konektivitas komputer ke internet,, dadine cuma beberapa komputer sing bisa konek maring internet,,,,, byasane ari ADM iT nang kantorku semeg ya,, maen di putus" bae koneksine,,tapi saiki ora mempan,, biar di putus koneksine tetp bisa internetan,,ngganggo jurus sing arane 'ngehack" heeeeeee
PISS

08-07-2011, 09:08 PM,
Posting: #7
RE: [takon] disabled internet nang LAN
netcut pibe??kan sawarnet bisa ora konek kabeh..kecuali komputere dewek sing lagi dinggoPISS
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku

08-07-2011, 09:11 PM,
Posting: #8
RE: [takon] disabled internet nang LAN
nang netcut kan bisa diatur um,, IP endi bae sing olih konek apa ora,,, ari nang warnet ya kayane bisa di enggo,,, ari masih kangelan ana cara sing luwih gampang.,....
CABUT CABUTI baae kabel LAN'e li pragat heeeeeeePISS

13-07-2011, 12:50 PM,
Posting: #9
RE: [takon] disabled internet nang LAN
kie wes ketemu jawabane...

ceritane kan kantor ku nganggo spidi dan ip tiap kantor e dibuat dinamis...trus ada bberapa komputer sing mau di larang nganggo internet.....

akhire sesue saran dari um nono ip nya di bikin statis dan default gateway nya dihapus,,,jadinya internt nya mati tetapi komputernya masi konek ke jaringan...

thnx all :)

di Nutup dopokan :)


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS