Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ngoprek DNS
08-07-2011, 09:01 PM,
Posting: #1
Photo  Ngoprek DNS
kyeh nggo sedulur,, sing durung ngarty pimen carane ngutak atik DNS,, IP utawa apa baelah sebutane sampeyan,, sing jelas berhubungan karo sing arane internetan utawa jaringan,,,
wis lah ora kesuwen kyeh .. penthelengi sing bener,,,

1.Niat (wajib)
2.Bismillah
hee.. guyon titikk,, wis kye sing temenanan

1.klik start (byasane wernane ijo nang pojok kiri bawah komputere sampeyan)
2. klik control panel / pengaturan..
3.kilk network and internet connection,,
nang network and internet connection kyeh akeh pilihane, sampeyan pan gawe coneksi anyar apa pan ngerubah sing wis ana,,ari wis ana ya klik sing arane "network connection",,

nah engko ana sing arane "local area connection" nah ning network area connection kue di klik kanan,, terus properties..
ari wis ketemu,, engko ana sing arane "IP" addres Preferred DNS lan sedulur"sedulure sing perlu sampean pada ubah ya cuma, Preffered DNS,, di ubah ngganggo DNSe sapa ke terserah,,

lah kue sing aku ngarty,, mangap sedulur laka gambare soale ora sempet di upload maring fotobucket,, go sedulur sing pan mein Klepon utawa saran lan pembenaran monnggo terimakasih,,,cool nemen


Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to kuter for this post
08-07-2011, 09:04 PM,
Posting: #2
RE: Ngoprek DNS
aripbisa wagu men akh......tak kira berhubungan ngoprek...wkwkwkwkwkw
tapiEs Teh
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku

Add Thank You
09-07-2011, 10:59 AM,
Posting: #3
RE: Ngoprek DNS
judule sepertinya terlalu jauh dari yang disampaikan
hehehe..

lebih cocoke jare aku nyeting DNS windows..

tp sipp
wes nggawe dopokan ngganti DNS kiye
Es Teh
saya suka siomay

Add Thank You
09-07-2011, 11:49 AM,
Posting: #4
RE: Ngoprek DNS
Josss dadi ngerti kiyeh Es Teh
ampunnnnnn
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
09-07-2011, 12:10 PM,
Posting: #5
RE: Ngoprek DNS
[Gambar: 2.gif]
saya suka siomay

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to laksonoadi for this post
09-07-2011, 12:42 PM,
Posting: #6
RE: Ngoprek DNS
matur suwun go para sepuh,, sing wis nglempengna dalane kula,,, ampunnnnnn

Add Thank You
09-07-2011, 06:41 PM,
Posting: #7
RE: Ngoprek DNS
dns berfungsi juga nggo gawe LAN yahh.. Josss
This is Real life, so. Deal with it.

Add Thank You
09-07-2011, 07:01 PM,
Posting: #8
RE: Ngoprek DNS
sing aku ngerty ya kaya kue,, DNS go ngatur jaringan,,,

Add Thank You
09-07-2011, 07:20 PM,
Posting: #9
RE: Ngoprek DNS
wew,,
diluruskan...

DNS => Domain Name Server
ndak terlalu di butuhkan untuk kebutuhan suatu LAN,,
kecuali neng LAN kuwe ana komputer sing nyetting DNS nembe berfungsi,,

nah DNS kuwi asline ya kuwe mau Domain Name Server
ben mempermudah pemanggilan IP diganti Nama
trus angger neng masalah koneksi internet
DNS kuwe bisa di artikan dadi induk IP sing dituju
dadi ketika DNS e ana settingan blok web2 tertentu
maka klien sing nyetting DNS e maring IP kuwe ya ora bisa ngakses

ndean kaya kuwe penjelasan singkate
CMIIW

mbokan ana sing pan nambahi,,??
ben ora salah kaprah maning..
PISS
saya suka siomay

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to laksonoadi for this post
09-07-2011, 07:25 PM,
Posting: #10
RE: Ngoprek DNS
Saya masih kurang mudeng Ngukuri batuk
perlu banyak wejangan Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS