Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Supermaaan
11-07-2011, 04:38 PM,
Posting: #1
Supermaaan

[Gambar: supertux.gif] [Gambar: supertux.gif]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
11-07-2011, 06:09 PM,
Posting: #2
RE: Supermaaan
emang SUPER Um..
Super Magicom.. Ngacir
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook

Add Thank You
11-07-2011, 06:48 PM,
Posting: #3
RE: Supermaaan
aaaaaaaaahh gambar udeeh lamee dah kyaknyaa Nyengir. heheee

um poci tah panceen edaan Guling-Guling
Assalamualaikum

Add Thank You
11-07-2011, 08:20 PM,
Posting: #4
RE: Supermaaan
kiye poci saiki kanclep maring ndi ya Ngikik maning
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
11-07-2011, 08:59 PM,
Posting: #5
RE: Supermaaan
Pocine saiki dikurung nang magic com kuwe Guling-Guling
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

Add Thank You
17-08-2011, 04:27 PM,
Posting: #6
RE: Supermaaan
wis tak enteni mlebu gasakan awit 2010 ka ya...Ngikik maning nembu mbuka Ngikik

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS