Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Absensi 3 TKJ
24-12-2011, 11:01 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 24-12-2011, 11:03 AM {2} daning Rendy_cepiyyit. Edit Reason: )
Posting: #21
RE: Absensi 3 TKJ
Hihii. . .
Jebule ana cah Istek e.. Nyengir
Bsane tugas kye ora nakna mring 2TKJ yah.., Weee
Rendy_cepiyyit,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Dec 2011.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS