Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
di pandang alus sing ndi?
09-08-2011, 11:04 AM,
Posting: #11
RE: di pandang alus sing ndi?
aku setuja gamen mba ayuni geh..
Kereaktif lah forume nggo bahasane dewek..
PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS