Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
di pandang alus sing ndi?
08-08-2011, 05:29 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 08-08-2011, 05:31 PM {2} daning Hasbie. Edit Reason: )
Posting: #1
di pandang alus sing ndi?
CUMA ISENG
PISS

ampunnnnnn MATURSUWUN! ampunnnnnn
.
.

this is my signature
.
.



Add Thank You
08-08-2011, 07:47 PM,
Posting: #2
RE: di pandang alus sing ndi?
intine apa kang??? mbok dijelasna
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

Add Thank You
08-08-2011, 08:27 PM,
Posting: #3
RE: di pandang alus sing ndi?
gambare diciliki Palu2nan
koneksine lagi sakuasane merkabak
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

Add Thank You
08-08-2011, 08:54 PM,
Posting: #4
RE: di pandang alus sing ndi?
Kamsude apa ya um ?? arip

Add Thank You
08-08-2011, 09:19 PM,
Posting: #5
RE: di pandang alus sing ndi?
pertanyaan.e wis ng judul, dadi kari jawab tok Nyengir
Es Teh
.
.

this is my signature
.
.



Add Thank You
08-08-2011, 09:39 PM,
Posting: #6
RE: di pandang alus sing ndi?
bahsa ingris karo tegal???
nang kene kan ben tegalan bie


ah yg bener ah pertanyaane
road to
6666th

Add Thank You
08-08-2011, 09:44 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 08-08-2011, 09:45 PM {2} daning auzhee. Edit Reason: )
Posting: #7
RE: di pandang alus sing ndi?
maksude kuwe gambar button2e ya?
ora usah terlalu dipermasalahna ah, sing penting ngarti maknane/fungsine/ngelink maring endi Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
08-08-2011, 10:48 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 09-08-2011, 05:15 AM {2} daning animcuwiru. Edit Reason: )
Posting: #8
RE: di pandang alus sing ndi?
kiye maksude tampilan button.e kan bie? dudu bahasane?

beda kotake tok ya bie
kotake tah alusan sing bahasa inggris rada membulat karo modis ora kotak kaku nemen kaya sing ng bahasa tegal
tapi ya balik maning maring fungsine sing penting tembuse maring sing dimaksud Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
08-08-2011, 11:15 PM,
Posting: #9
RE: di pandang alus sing ndi?
angger sing tegal, kan di rombak dewekk.. dadi dudu seka gawanan.. maksude ben forume isine basa tegal ngono lhooo.. kan enak, berforum dengan bahasa dewek.. Nyengir
Es Teh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....

Add Thank You
09-08-2011, 12:28 AM,
Posting: #10
RE: di pandang alus sing ndi?
issss,,, button tegalan.. KUWE mung ana neng tecece.. apa ora bangga??? cool nemen
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS