Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
percobaan tampilan anyar
11-08-2011, 09:54 PM,
Posting: #11
RE: percobaan tampilan anyar
apik no.. carne pimen no ngutak ngutik template len.. aku warai oh
Add Thank You
12-08-2011, 01:37 AM,
Posting: #12
RE: percobaan tampilan anyar
hahaha,,
esih belajar um..
kiye be mesih pan dirombak2 maning..

mbene njajal..
sing pasti request-e jaiko wes dadi
wes lurus kanan kirine..

Es Teh
saya suka siomay

Add Thank You
12-08-2011, 02:38 AM,
Posting: #13
RE: percobaan tampilan anyar
apiiik um Nono,,
emang ente kreatif nemen ah.. Es Teh

Add Thank You
12-08-2011, 02:52 AM,
Posting: #14
RE: percobaan tampilan anyar
wis piben bentuke ora ngarti..arane TCC ya tetap di hati Xixi
ning request kiye siji..piben carane halaman ngarep diload gampang ora ngaboti Nyengir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS