Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PTC & PPC Vs Pengamen JaLanan!
12-08-2011, 07:07 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 24-08-2011, 06:31 AM {2} daning Trojan Horse. Edit Reason: )
Posting: #1
Exclamation  PTC & PPC Vs Pengamen JaLanan!
BaikLaah sodara sodaraa.. Mari Kita Lihat Pertandingan ini sambiL pasang Score! qeqeqe
Langsung saja dari Sudut Biru Ada PTC & PPC dua petarung ini kakak beradik rupanya,, BaikLah Langsung saja kita sambuuuut ini diaa..

PTC&PPC:
ModaL: ada yang modal pake duit, Ada puLa yang gratis!
Caranya: KLik ikLan, nunggu,, klik lagi,, Nunggu Lagi.. KLik Lagi nunggu begitu seterusnya..
Potensi Pendapatan/penghasiLan: Receh, 1 hari mungkin baru dapet 3ratus perak, mentok2e 1000perak!
Resiko: SCAM or Penipuan!!
Saran: PiLih sing bener, di saring disit, aja salah pilih mbokan SCAM!! Ngacir

BaikLaaah itu dia tadi dari sudut biru,, singkat saja,, Berikutnya Dari Sudut Meraaah.. Kita sambuuuT Pengamen JaaaLanaan.. Waw.. ga saLah NiH?! ya engga doonk?! qeqeqe BaiKLaaah Kita sambuuut ini diaaa:


Pengamen JaLanan:
ModaL: Gitar boLong, kecrikan, SUara! Suara ora usah merdu2! Sing penting campur karo genjrengan gitar baee wis ora ketara..
Caranya: Lets go home to home, Door to Door Or Street Fighter ALias ngamen ning JaLanan! Ngacir
Potensi Pendapatan/PenghasiLan: sa umah kadang mein sewu, 2ewu, atau 3ewu,, KaLo 1 hari ada 50rumah, ngasihnya beda2 antara 2/3ribu, Maka Sehari dapat penghasiLan 270Ribu rupiah! Waw.. Fantastis!
Resiko: Di PaLak Preman Kampung!
SaraN: Aja ngeLewati tempat2 sing Rawan,, mbokan ketemu Preman Kampung Apes kon!! Ngacir

BaiKLaaahh SeLamat menyaksikan! Ngacir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
12-08-2011, 09:01 PM,
Posting: #2
RE: PTC & PPC Vs Pengamen JaLanan!
bisane gawe dopokane ana 3 sih ?? Ngukuri batuk

trus kweh kayonge Copas ya um,,
soale patokan pengamene kayong dhuwur nemen
Kutip:sa umah kadang mein sewu, 2ewu, atau 3ewu,, KaLo 1 hari ada 50rumah, ngasihnya beda2 antara 2/3ribu, Maka Sehari dapat penghasiLan 270Ribu rupiah!

ndean kweh dong ning jkarta,, ning Tegal paling sih 500 perak kweh be kadang ana sing ra mein..
tapi dong ning lesehan utawa rumah makan tah ndean bisa luwih.. Xixi




Add Thank You
12-08-2011, 10:41 PM,
Posting: #3
RE: PTC & PPC Vs Pengamen JaLanan!
Perbandingane ora adil... arip

kududawaebenbisapost
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
12-08-2011, 10:54 PM,
Posting: #4
RE: PTC & PPC Vs Pengamen JaLanan!
jajal regan gitar pira ??? gawe 250ewu ya...
ng ptc modal 250ewu bisa upgrade mrg premium = 100ewu
nyewa referal 10referal=25ewu brati bisa olih 60referal
angger premium isi iklan ana 10an perklik 100brati 100x10 =1000 kue durung termasuk iklan mini
kue sewu be nmbe dewek durung diklik ganing referal...nah misal ana 60referal per 1 referal ngklik 4 iklan per iklan 100 angger premium brati pereferal kita dapet 400x60 =24ewu tapi biasane ora kabeh referal ngeklik ya gawe bae 50% referal ngeklik brati mung ya 12ewu+sewu brati sedina 13ewu...2dina bisa olih 26ewu brati bisa go nyewa referal mning 10...referal bertambah otomatis penghasilan bertambah...iya ??? mungkin bisa di kalkulasi dewek lah...kie referal nyewa masa aktipe sewulan...angger wes sewulan ya perpanjangan per referal 2500...kalkulasi dewek ya kira2 sewulan olih pira ...setiap 2hr sekali nyewa 10referal... gawe 20hari brati bisa anjog 100referal...bisa ngetung dewek khan ??? Ngikik maning
Add Thank You
17-08-2011, 04:23 PM,
Posting: #5
RE: PTC & PPC Vs Pengamen JaLanan!
bisane nang gasak-gasakan?
tak pindah nang lawakan bae ya

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Poci for this post
18-08-2011, 06:07 PM,
Posting: #6
RE: PTC & PPC Vs Pengamen JaLanan!
(17-08-2011, 04:23 PM)Poci Tulis: bisane nang gasak-gasakan?
tak pindah nang lawakan bae ya

ooh.. meLune Lawakan toh?! Ya kena.. Monggooo.. Melu bae
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
19-08-2011, 08:24 AM,
Posting: #7
Heart  PTC
mulai ana PTC sing bangkrut..

(idrclic**) mending Medang ah////
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS