Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Takon) Carane nggawe / ngedit template blog
14-08-2011, 12:13 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 14-08-2011, 12:16 AM {2} daning iwan kawell. Edit Reason: )
Posting: #1
Shocked  (Takon) Carane nggawe / ngedit template blog
Assallamu allaikum,,, sedulur-sedulur kabeh
nyong njaluk tulung kyeh,,ampunnnnnn
mbokan ana sing ngarti carane nggawe/ngedit template blog dewek,,
soale yen nganggo template blog sing wis dadi kadang kye ora sesuwe karo keinginane dewek ngonong loh...
tulung di bantu ya para sedulur sedulur kabeh,,suwun ampunnnnnn

FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!


Add Thank You
14-08-2011, 01:51 AM,
Posting: #2
RE: (Takon) Carane nggawe / ngedit template blog
blog e apa ndisit??
nggo wordpress apa blogger??

neng ora angger pengin edit manual
monggoh di search baen
artisteer
tool nggo gawe template website..
saya suka siomay

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to laksonoadi for this post
14-08-2011, 03:54 PM,
Posting: #3
RE: (Takon) Carane nggawe / ngedit template blog
enyong nganggone blogger um,,,
njajal tak search ndisit sing arane artisteer,,
suwun um laksono, inpone,,
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!


Add Thank You
03-02-2012, 04:08 PM,
Posting: #4
RE: (Takon) Carane nggawe / ngedit template blog
(14-08-2011, 01:51 AM)laksonoadi Tulis: blog e apa ndisit??
nggo wordpress apa blogger??

neng ora angger pengin edit manual
monggoh di search baen
artisteer
tool nggo gawe template website..
kang artiteer kue software berbayar apa gratis????


TEGAL

Add Thank You
17-02-2012, 05:44 PM,
Posting: #5
RE: (Takon) Carane nggawe / ngedit template blog
ko templete sing tak gawe anggo artister ra bisa di export ?? apane yah kang Nyengir
TEGAL

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS