Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
kaya trit e sapa yang sing berbayar ,,,,
tapi saiiank e durung ana aplikasi nyepetna nggo evdo sih yah
Ngacir
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
(19-08-2011, 01:17 AM)yono Wrote: mantabb nemen trike, Josss tambah jempol Nyengir wis sering nganggo kie wit jaman sma kelas 2. jebule durung akeh sing ngarti yah.. tapi ora kabeh operator bisa mencolot, tertentu tok. dong ora salah sing ussdne mirip. Ngikik maning
Berarti trik kiye wis suwe nemen ya um

(19-08-2011, 03:23 AM)iqbal Wrote: kaya trit e sapa yang sing berbayar ,,,,
tapi saiiank e durung ana aplikasi nyepetna nggo evdo sih yah
Ngacir

search bae nganggo keyword mdma, salah sijine sing tak maksud

evdo wis cepet belih bal?
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
langka um Ngukuri batuk
sekang aplikasine gee mobile ketone wes mencolot dwek aring CDMA aring EVDO
tapi tetep baen lemot ,,,
enake nggo game onglen tok sing penak sih koneksi mandan
Xixi
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
bisa dicoba kyeh... tahu aci

suwun kyeh inpone..
Reply
@dwistroi: selamat mencoba.
Aja klalen klepone ya Josss
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
mantep ah, akhirne ning TCC ana sing gawe trit kaya kie Es Teh

aku wis nganggo 7 wulan wingi Es Teh
Tegur bila Salah
Reply
nduwure ak ora tw update geh ,,,
pdhal ya wes ana kaya kiye Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
modeme ane ora tercantum. tapi allahamdulilah yaaaah. Nyengir lumyan olih 3G. Ngikik maning

males ngirim um cuklad Klepon. hahhaaa
Assalamualaikum
Reply
Didonk ora sesuatu banget ah Palu2nan
Balangi 10iji mbuapa owh
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
Balang Sendal mau kak? tak sendal yaaah? hahaaaa

biar jadi sesuatu baangeeeeeeeeeett. Guling-Guling
Assalamualaikum
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)