Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
20-09-2011, 11:03 AM,
Posting: #31
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
Sorry Kakangane,

Aku wis sering mbuktiknya trik kaya kiye, sing bisa tak nilai ora 100% bisa pas lan cocok apa maning nggenah karo modem sakabehe.

Sing jelas kecepatan koneksi GSM / CDMA kuwe dipengaruhi :

1. Kekuatan sinyal (sinyal HSDPA / HSUPA sing paling pool)
2. Akeh orane uwong sing nggago internet nang area sing pada (tambah akeh, koneksi tambah lemot) aku dewek mbuktiknya angger online awan karo tengah wengi cepet tengah wengi.
3. Software gawanan modem wis di maksimalna karo hardware-e, angger nanggo software sing ora pas, bisa ngeurusak modem (dipaksa sa njabane spek ).

Nuwun.
PISS
a_prajastowo,
member Forume Wong Tegal awit Aug 2011.

Add Thank You
21-09-2011, 08:53 AM,
Posting: #32
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
(20-09-2011, 11:03 AM)a_prajastowo Tulis: Sorry Kakangane,

Aku wis sering mbuktiknya trik kaya kiye, sing bisa tak nilai ora 100% bisa pas lan cocok apa maning nggenah karo modem sakabehe.

Sing jelas kecepatan koneksi GSM / CDMA kuwe dipengaruhi :

1. Kekuatan sinyal (sinyal HSDPA / HSUPA sing paling pool)
Posisi menentukan prestasi yah um Nyengir
2. Akeh orane uwong sing nggago internet nang area sing pada (tambah akeh, koneksi tambah lemot) aku dewek mbuktiknya angger online awan karo tengah wengi cepet tengah wengi.
Yen kiye tah tergantung amalan masing2 um Nyengir
3. Software gawanan modem wis di maksimalna karo hardware-e, angger nanggo software sing ora pas, bisa ngeurusak modem (dipaksa sa njabane spek ).
Mulane tak tambahi Try @ Your Own Risk PISS
Nuwun.
PISS

WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

Add Thank You
29-09-2011, 06:37 PM,
Posting: #33
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
Enyong daning ng PC bisa tp ng laptop adong ganti 3G ngko njaluk conect'na maning ya? Kejem ah..
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
29-09-2011, 09:37 PM,
Posting: #34
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
@ayiep: sering kuwe kang Nyengir
deke aku malah saiki yen tak jump maring 3G error, ora diskonek tapi ora gelem transfer data Palu2nan
Ragaku di Ibukota, Jiwaku masih di Tegal tercinta

Add Thank You
29-09-2011, 09:39 PM,
Posting: #35
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
Yu Darmi mesti nganggone axis Nyengir
soale wingi aku nyacak axis lawas ya kaya kuwe Nyengir
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

Add Thank You
29-09-2011, 09:41 PM,
Posting: #36
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
kwe solusine apa lik yu darmi? tolong dibantu yak ampunnnnnn

modem'e huawei k3675 Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
29-09-2011, 10:18 PM,
Posting: #37
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
k3675 apa k3765 yip ???? vodafone ???
Add Thank You
29-09-2011, 10:27 PM,
Posting: #38
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
[-] ora nang umah..
[-] ora nang ngingsore transmitter..

Sinyal EDGE axis ra gelem metu.. Balang Sendal
pime pan jumping.. [Gambar: hammers.gif]

untung ezih ana cara simpenan.. Ngikik maning
Leave and Let me Go..

Add Thank You
13-10-2011, 05:05 PM,
Posting: #39
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
ngerek ngerek ngerek
mari kerek thread bermutu jempol
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
16-10-2011, 06:11 PM,
Posting: #40
RE: [HOT] TRIK MEMPERCEPAT KONEKSI INTERNET MODEM
patut dicoba neng lepine aq sing go modem lemot..NyengirKleponEs Teh
wonk pinter akeh, tp kadang sing bener setitik..

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS