Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PENTING!!!: Perihal Masalah Rudu Sendal Lan Ditutupe ShoutBox TCC
24-08-2011, 05:34 AM,
Posting: #21
RE: PENTING!!!: Perihal Masalah Rudu Sendal Lan Ditutupe ShoutBox TCC
marahi ora bener maning geh um krad Ngukuri batuk
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS