Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon]
29-08-2011, 11:51 AM,
Posting: #1
[takon]
jakwir jakwir, nyong bingung kyeh...
nyongkan lagi gawe wajan bolic...wis dadi, tapi masalahe kurang lakban alumunium, nah aku wis golet neng toko besi, toko elektro tapi kok laka yah
njaluk tulung mbokat ana sing ngerti neng endi sih sing ngedol lakban alumunium

matur nuwun ya sedulur kabeh
iphoenkz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jul 2010.

Add Thank You
29-08-2011, 02:07 PM,
Posting: #2
RE: [takon]
anggo aluminium foil bae bisa hoh wa. nang toko roti ana. wajanbolikku ya anggo kuwe wa. Es Teh
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin

Add Thank You
29-08-2011, 03:35 PM,
Posting: #3
RE: [takon]
(29-08-2011, 02:07 PM)denmasjoko Tulis: anggo aluminium foil bae bisa hoh wa. nang toko roti ana. wajanbolikku ya anggo kuwe wa. Es Teh

oke kang, suwun
tek tuku disit coba neng toko roti
iphoenkz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jul 2010.

Add Thank You
29-08-2011, 07:38 PM,
Posting: #4
RE: [takon]
(29-08-2011, 11:51 AM)iphoenkz Tulis: jakwir jakwir, nyong bingung kyeh...
nyongkan lagi gawe wajan bolic...wis dadi, tapi masalahe kurang lakban alumunium, nah aku wis golet neng toko besi, toko elektro tapi kok laka yah
njaluk tulung mbokat ana sing ngerti neng endi sih sing ngedol lakban alumunium

matur nuwun ya sedulur kabeh
Guling-Guling sing dodol alumunium voil ya ning toko makanan oh um, toko roti, toko plastik ya ana.. Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
29-08-2011, 10:22 PM,
Posting: #5
RE: [takon]
biasane ng tukang dandan panci ana ohh Nyengir
aku be duwe nggo pranti nambal2 panci bolong sing ng umah Ngikik maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS