Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nyongz bade tanglet
31-08-2011, 01:09 PM,
Posting: #1
nyongz bade tanglet
sedulur TCC moga sehat sllu. Nyongz pan takon keh.. Nyongz pngen ngrakit cpu dewek critane, yaa.. luruh sing bekasan mburan tp speke sing lumayan. Kira2 sing ngadol spare prat bekas nang ndi yah.. Njaluk tulung nemen kyeh. Saderenge nyongz matur tenkyu ...
kangharis,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.

Add Thank You
10-02-2012, 08:37 AM,
Posting: #2
RE: nyongz bade tanglet
kiye suwe nemen laka sing njawab

bekasan biasane ya wis segluntung CPU tapi pan tuku bekas awit sing mobo bekas, procie bekas, ram bekas hdd bekas dan kawan2 ya bisa
takon bae ng toko komputer sing ngadoli onderdil PC bekas kaya ng istikom (seka life computer mengidul maning) nek ra salah ana, ng kidule smekar kulone dalan sing pereke masjid ya ana, sing penting aja isin takon2 Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS