Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
takon cardreader
Question 
takon leh kanca...mbokan ngarti cardreader sing apik mereke...apa eben aja kayong njajan nemen????????
masbowo light, Bagus Ora Wagu Ora
Reply
epraizer apik nemen jare nyong, kuwe sing tak nggo soale, jempol
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
nyong lg bengi ngater ume tumbas cardreader regane 25 ewu nang T*A nang mburine pacipik...

mbuh mereke ap...
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
waktu mbiyen ak urip neng jakarta terakhir..bulanapebruari 2011..ak tuk card reader regane cuma 6000 tox. kuwebe nganggo garansi setahun....neng slawi ak takon regane 25 ewu...larang nemen...jebule urip neng slawi-tegal regane2 asesoris komputer larang-larang nemen tobat.............pengine nyong dewekbuka toko komputer....modale kurang

priyo subagyo,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jun 2011.
Reply
ndeke aku card reader abal2 be esih urip bae um Josss
paling sing rusak kabel USB.ne disolder maning beres Guling-Guling
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
(07-09-2011, 01:53 AM)yono Wrote: epraizer apik nemen jare nyong, kuwe sing tak nggo soale, jempol

nacak mengko sore tak luruh...karo JJS...mbokate cocok.....makasih ya prend
masbowo light, Bagus Ora Wagu Ora
Reply
(07-09-2011, 08:29 AM)mendoan_anget Wrote: nyong lg bengi ngater ume tumbas cardreader regane 25 ewu nang T*A nang mburine pacipik...

mbuh mereke ap...

suwun yakin lah apikan nemen sung.... mengko nacak iya.... sisan tuku katok nang pasipik......matur tengkyu kiye lah
masbowo light, Bagus Ora Wagu Ora
Reply
(07-09-2011, 09:27 AM)jalabia Wrote: kaya kuwe tok be takon .....................................
gari mana maring toko ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tuku sing paling larang ...........................................

bli moni kaya kuwe...kanca2 kabeh mbokate wis ana sing pengalaman.... gadine ora salah tumbas lah om.... tapi makasih ya.... om..... nyonge esih goblog kiye...cuntel dasare....akune yah...heheheheehe
masbowo light, Bagus Ora Wagu Ora
Reply
(07-09-2011, 07:44 PM)priyo subagyo Wrote: waktu mbiyen ak urip neng jakarta terakhir..bulanapebruari 2011..ak tuk card reader regane cuma 6000 tox. kuwebe nganggo garansi setahun....neng slawi ak takon regane 25 ewu...larang nemen...jebule urip neng slawi-tegal regane2 asesoris komputer larang-larang nemen tobat.............pengine nyong dewekbuka toko komputer....modale kurang

kayong ngilang ngilangna...yah..... wis buka belih?larise kaya kuwe ka???hahahhahahah
masbowo light, Bagus Ora Wagu Ora
Reply
(07-09-2011, 08:42 PM)animcuwiru Wrote: ndeke aku card reader abal2 be esih urip bae um Josss
paling sing rusak kabel USB.ne disolder maning beres Guling-Guling

waahhh rika ta telaten sih ya.... aku blih telaten sih ya ari wis ketemu solder menyolder.....gadine ari bodol ya wis gletak tok....tp suwun mengko jajal tak genau solder menyolder....
masbowo light, Bagus Ora Wagu Ora
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)