Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manuke Ngganggu
13-09-2011, 12:22 AM,
Posting: #11
RE: Manuke Ngganggu
iyaaah yaah ribeet. manuke rempong riwa-riwi baen. narsis mending taruh dipojokan pake kurungan juga lebih cantik. hheee.

Assalamualaikum

Add Thank You
13-09-2011, 10:10 AM,
Posting: #12
RE: Manuke Ngganggu
Kuwe manuke darmono..

Sunati kudune qeqeqe
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
13-09-2011, 10:27 AM,
Posting: #13
RE: Manuke Ngganggu
qeqeqe
manuke tak dokon ngarepan tok saiki..
Ngikik maning

Es Teh
saya suka siomay

Add Thank You
13-09-2011, 11:53 AM,
Posting: #14
RE: Manuke Ngganggu
qeqeqe

siap wis. paling ora ben ora ngganggu pas maca thread bae. suwun kang.
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS