Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manuke Ngganggu
11-09-2011, 07:24 PM,
Posting: #1
Manuke Ngganggu
Sedulur..

Akhir2 kiye pas maca dopokan nang TCC kiye nyong ngrasa keganggu nemen daning manuk2an twitter e TCC..

Pas maca dopokan, eh tulisane ketutupan manuk. Ndadak kudu scroll disit nggo ngusir.

Ana cara ora sih ben nang aku manuk twitter TCC ne ora katon? ngrungsebi nyong tok..

suwun yak.. :)
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to tkid for this post
11-09-2011, 07:30 PM,
Posting: #2
RE: Manuke Ngganggu
mending dikandangi neng pojokan bae soale emang njuweti. Suwe2 tak goreng..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
11-09-2011, 08:11 PM,
Posting: #3
RE: Manuke Ngganggu
Hahhaha,, nok Yun,, bisa senengane pan nggoreng2,, naluri sih ya?? Xixi


mending kweh manuke diganti bae,, karo Man Draup owh.. Nyengir

Add Thank You
11-09-2011, 08:46 PM,
Posting: #4
RE: Manuke Ngganggu
manuke sapa um Ngguyu Ngukuri batuk Ngikik maning
Ngacir
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
11-09-2011, 10:48 PM,
Posting: #5
RE: Manuke Ngganggu
gedeni bae manuke, *saran ben manuke bsa di seret maring kandang , dikeloni ben patennnnnn. Xixi
This is Real life, so. Deal with it.

Add Thank You
11-09-2011, 10:55 PM,
Posting: #6
RE: Manuke Ngganggu
Xixi
sepakat,,
apik sih,,tapi ngger dikongkon meneng neng pojokan ndean luih apik,,
yen ora melu ngintil tapi neng pojokan bae Nyengir
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
11-09-2011, 11:14 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 11-09-2011, 11:15 PM {2} daning aam. Edit Reason: )
Posting: #7
RE: Manuke Ngganggu
ya kweh yah..manuke nyejisi, donk scroll mene mesti melu, mono y melu.
tp donk q kebelet maring wc, bs ra melu lho, wedi apa?kro manuk liyane?
kudune donk lg menclok samplong bae Patak Sendal
nyonk dudu wonk sugih, tp nyong krasa kecukupan
nyonk dudu wonk alim, tp nyonk krasa begitu indah pas solat
nyonk dudu wonk ngganteng, tp nyonk pede bae kro raine nyonk


Add Thank You
12-09-2011, 08:04 AM,
Posting: #8
RE: Manuke Ngganggu
manuke-manuke... TCC
menclak menclok neng endi endi ...
..............................
.............................
....

Es Teh
Teman sejati adalah ia yang selalu berkata benar kepadamu, bukan ia yang selalu membenarkan perkataanmu


Add Thank You
12-09-2011, 08:37 AM,
Posting: #9
RE: Manuke Ngganggu
manuké emprit sich.... coba angger cucak rowo.... Ngikik maning
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin

Add Thank You
12-09-2011, 09:43 AM,
Posting: #10
RE: Manuke Ngganggu
(11-09-2011, 08:11 PM)kaiross zone Tulis: Hahhaha,, nok Yun,, bisa senengane pan nggoreng2,, naluri sih ya?? Xixi


mending kweh manuke diganti bae,, karo Man Draup owh.. Nyengir

setuja aku karo kiye.....manuke tetep ana terus Man Draup dokon ning pojokan mbuapa dadi Maskot............
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS