Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robot.............
14-09-2011, 07:41 PM,
Posting: #1
Robot.............
mas-mas mba-mba....q lngsung bae yo.........tolong sing ngerti carane ngawe robot/ngerti website sing warahi gawe robot plise kabari aku neng e-mail rizalkyu_iris[at]ymail.com
Tolong di bantu ya.........ampunnnnnn
kie nganggo tugas praktek skola......
donk ra ketemu bsa ngis aku.......ngosek
Akira Airis itu Rizal Pratama
Rizal Itu Akira izal Kaguya

Add Thank You
10-10-2011, 04:41 AM,
Posting: #2
RE: Robot.............
wes takon karo Um Google durung kuwe...Nyengir
ardo78,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2011.

Add Thank You
10-10-2011, 10:32 AM,
Posting: #3
RE: Robot.............
widiw, joz men praktek gon gawe robot pa?
"kecerdasan bukanlah segalanya...... yang terpenting adalah bagaimana dirimu bisa menghargai orang lain..... maka semua akan jadi lebih mudah....."
(karl fahrenheit)

Add Thank You
17-10-2011, 12:59 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 17-10-2011, 01:00 AM {2} daning Bapane Patih. Edit Reason: )
Posting: #4
Wink  RE: Robot.............
emange pan gawe robot jenis apa mas? goleti nang google akeh oh ndean Medang
Bapane Patih,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2011.

Add Thank You
17-10-2011, 04:04 PM,
Posting: #5
RE: Robot.............
dang pengen sih robot - robotan sing nggo cah cilik ya gari tuku nang alun alun Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS