Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AIKIDO di Tegal
19-09-2011, 11:19 PM,
Posting: #1
AIKIDO di Tegal
sedulur-sedur,.

pan nunut takon, nang TEGAL kita tercinta ana dojo nggo latian AIKIDO ora?
wingi wis muter2 durung ketemu,
mbokan ana sing duwe info ya sedulur

matur nuwun
aku hanya binatang jalang, dari kumpulannya terbuang

Add Thank You
19-09-2011, 11:27 PM,
Posting: #2
RE: AIKIDO di Tegal
hmmmm,, aikido yah.. neng kota apa kabupaten?? dong neng kota kayane laka isss...
mbokan nneg slawi apa ndi ana aku jg ra pati ngerti Ngikik maning


aku mbiyen melu ne karate inkado neng texin tapi saiki wes laka.. anane neng smp2 sing neng kota..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
19-09-2011, 11:30 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 20-09-2011, 12:13 AM {2} daning ibnu19. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: AIKIDO di Tegal


kota kabupaten pada bae lah,
wingi pas nang kene (jogja) aku olih kenalan Sensei Samuel deweke ya wong Banjaran - Tegal ning ra bisa mbein info angger ana aikido nang tegal,
maksud e ben pas balik tegal bisa latihan ngonong

muwun infone :)
aku hanya binatang jalang, dari kumpulannya terbuang

Add Thank You
20-09-2011, 08:59 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 20-09-2011, 09:00 AM {2} daning devicaholic. Edit Reason: )
Posting: #4
RE: AIKIDO di Tegal
Sensei Samuel kuwe ndak sing Chinese (ga bgitu tinggi) n nganggo kacamata?

Mbiyen pas nyong skula ana. Tp mbuh saiki. Coba takon karo dojo Gojukai/Inkai/ liane. Biasane ari inpo2 kayak kuwe ngerti. Es Teh
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^

Add Thank You
20-09-2011, 12:07 PM,
Posting: #5
RE: AIKIDO di Tegal
nyong asline tertarik maring beladiri kie..
sing memanfaatkan kekuatan lawan oya?
tp sayange aku ora duwe info juga kang.. maape..
pengen melu juga.. Kamehame
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
20-09-2011, 01:07 PM,
Posting: #6
RE: AIKIDO di Tegal
Gawe dewek bae yuch wa...
angger gelem, nko tak goletna sensei dan-1 sing cedek wis...
angger minat, PM ya... jempol jempol jempol
Es Teh
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin

Add Thank You
20-09-2011, 04:50 PM,
Posting: #7
RE: AIKIDO di Tegal
wis mengko tak undang na master / guru ne aku bae ya,, asli pendekar Indonesia.. Nyengir


Add Thank You
20-09-2011, 05:52 PM,
Posting: #8
RE: AIKIDO di Tegal
Xixi koen tah kaiross gendeng owh...
Mohon maaf lahir batin maning ya Nyengir
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^

Add Thank You
29-01-2012, 01:32 AM,
Posting: #9
RE: AIKIDO di Tegal
sori mayori, jarang aktif

(20-09-2011, 01:07 PM)denmasjoko Tulis: Gawe dewek bae yuch wa...
angger gelem, nko tak goletna sensei dan-1 sing cedek wis...
angger minat, PM ya... jempol jempol jempol
Es Teh

angger nggo mbukak dojo neng tegal mungkin durung berminat um,
kebetulan posisi ya ora neng tagal,
angger masalah sensei tah gampang,

tapi angger ana sing pan mbukak bisa tak bantu nggo golet sensei,
aku akeh kenalan sensei aikido seka dan 1 nganti dan 4
dan semuanya bersertifikat internasional

langsung PM ak bae yak
aku hanya binatang jalang, dari kumpulannya terbuang

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS