Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dokter hewan ning tegal.
Ana sing ngerti ora Dokter hewan ning Tegal atawa Brebes ning endi? butuh nemen keh....makasih yah
vafe,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.
Reply
neng adiwerna kang jalur 1 sebelum BP kanan jalan nek seka slawi
Reply
Adoh nemen yak...aku ra apal adiwena maning, trus aku tinggale ning brebes kang, mung sekolahe ning tegal.
Sip kang...thanks infone
vafe,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.
Reply
nang tempat jagal ana oh. sing cedeke pai.
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
Nang dukuhturi, p4an dukuhturi ngidul 20meteran kulon dalan
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
ng ngarepe toserba yogya ana kae um..
keh no telp e +62 851-0330-2245
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)