Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dokter hewan ning tegal.
10-10-2011, 12:39 PM,
Posting: #1
Dokter hewan ning tegal.
Ana sing ngerti ora Dokter hewan ning Tegal atawa Brebes ning endi? butuh nemen keh....makasih yah
vafe,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.

Add Thank You
10-10-2011, 12:55 PM,
Posting: #2
RE: Dokter hewan ning tegal.
neng adiwerna kang jalur 1 sebelum BP kanan jalan nek seka slawi

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Elank for this post
10-10-2011, 02:05 PM,
Posting: #3
RE: Dokter hewan ning tegal.
Adoh nemen yak...aku ra apal adiwena maning, trus aku tinggale ning brebes kang, mung sekolahe ning tegal.
Sip kang...thanks infone
vafe,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.

Add Thank You
10-10-2011, 02:46 PM,
Posting: #4
RE: Dokter hewan ning tegal.
nang tempat jagal ana oh. sing cedeke pai.
This is Real life, so. Deal with it.

Add Thank You
10-10-2011, 04:21 PM,
Posting: #5
RE: Dokter hewan ning tegal.
Nang dukuhturi, p4an dukuhturi ngidul 20meteran kulon dalan
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa

Add Thank You
21-08-2015, 01:24 AM,
Posting: #6
RE: Dokter hewan ning tegal.
ng ngarepe toserba yogya ana kae um..
keh no telp e +62 851-0330-2245
Kutip:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS