Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seminar Nasional Kebudayaan
23-10-2011, 03:33 PM,
Posting: #1
Seminar Nasional Kebudayaan
ana seminar nasional keh mangga disimak mbolan minat langsung daftar wae, ning ana sing pan ditakona langsung sms aku wae neng nomor 085727445493

kye pamflete :
[Gambar: 320259_296857966993003_100000064075869_1...5952_n.jpg]

ana lomba cerpen lan puisi basa jawa juga, bisa langsung diwaca neng pamflete,
sing pan takon2 ndisit ya sms aku bae nomere neng nduwur kae Es Teh

Add Thank You
23-10-2011, 09:57 PM,
Posting: #2
RE: Seminar Nasional Kebudayaan
Kue Maksude Lomba gawek apa sih??? Aq durung paham! Cerkak & Ceguritan sih apa??? Piben maning yah
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
23-10-2011, 11:09 PM,
Posting: #3
RE: Seminar Nasional Kebudayaan
cerkak kuwe cerpen nganggo bs jawa,bsa krama bsa ngoko
ning geguritan kuwe puisi berbhasa jawa

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS