Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKATERZ (Persekat Supporterz)
04-11-2011, 09:49 AM,
Posting: #11
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
sing ora cocog akehe wong sing tua2, wong pemda dan sejenise.. padahal nyong y yakin wong2 kaya kuwe y ngko ora bakalan aktif jogedan, nyanyi2 dsb.. paling nonton bal karo njagong pacetan kacang ndean y karo Medang..

padahal sing tak luruh SUPORTER dudu PENONTON..

yawis tulung nemen y masindra tak enteni desaine, aja suwe2.. sederhananan bae, nggo logo Persekat utawa SKATERZ.. ampunnnnnn
Add Thank You
04-11-2011, 10:08 AM,
Posting: #12
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
Hahah.. brarti nyong wis tua ya..
yen pendapate aku sih objektif..
terus terang baen, yen kaya tengkorak2 kaya kuwe kesane pime ngono lo..
ora moni umbrus tok ya..
ya dong sempet muncul idene ya sa.. aja diarep2 nemen oh Nyengir

Brarti sejenis kaya kie sa?

[Gambar: LOGO+SIAP.jpg]
[Gambar: logo1.jpg]
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
04-11-2011, 11:44 AM,
Posting: #13
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
wih sumpah lambange persekat sg ana bintange keren! Ora sisan wei gambar palu karo arit lur?hehehe


aq wong tegal, tp aq jg ndukung persekat wis,pada2 sedulur Es Teh
"kecerdasan bukanlah segalanya...... yang terpenting adalah bagaimana dirimu bisa menghargai orang lain..... maka semua akan jadi lebih mudah....."
(karl fahrenheit)

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to ervianragil for this post
04-11-2011, 11:57 AM,
Posting: #14
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
CARANE NGLEBOKNA GAMBAR PIMEN KIE...
AQ WIS NYOBA GAWE, ISENG-ISENG MBORAN...
MBOKAN BISA DIKEMBANGNA MANING..
WONG SLAWI NGULON

Add Thank You
04-11-2011, 12:01 PM,
Posting: #15
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
iya mas indra.. sing sejenis kaya kuwe lah.. sing kira2 cocog go kaos, spanduk lan sejenise..

maturnuwun mas ervianragil.. sing nggawe angel sebenere julukane kuwe lhoh.. LASKAR KI GEDE SEBAYU.. angel arema gampang luruh gambar singa, utawa persija gambar macan, semen padang kebo.. Lah kiye KI GEDE SEBAYU, di googling kaya apa y ora bakal ketemu gambare..
Add Thank You
04-11-2011, 12:34 PM,
Posting: #16
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
um q-loy kuwe tak add dadi kanca.. di approve y.. sing Nuansa Gilang Insani.. ngko di tag bae gambare ng aq oke? Maturnuwun sadurunge gyeh..Es Teh
Add Thank You
04-11-2011, 12:49 PM,
Posting: #17
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
saya sudah menge-like .... d tunggu informasi berikutnya Es Teh
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to iqbal for this post
04-11-2011, 04:09 PM,
Posting: #18
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
(04-11-2011, 12:34 PM)osarock Tulis: um q-loy kuwe tak add dadi kanca.. di approve y.. sing Nuansa Gilang Insani.. ngko di tag bae gambare ng aq oke? Maturnuwun sadurunge gyeh..Es Teh

wis tak post nang wall e sampeyan..
yen ora apik aja di ece ya... hehhe...
WONG SLAWI NGULON

Add Thank You
04-11-2011, 10:52 PM,
Posting: #19
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
maturnuwun mas iqbal.. ngko teka y pas kopdar, tunggu informasi selanjutnya..

sip um q-loy, gambare wis diterima.. lumayan ka.. ngko tak lebokna ng grup Es Teh

yuh liyane ditunggu kreasine & kontribusine ng dunia nyata maupun maya ampunnnnnn
Add Thank You
05-11-2011, 05:29 AM,
Posting: #20
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
nggawe dwek baen kang, hmm.. Mungkin siluet wong lg anggo blangkon,...

nyonk ora bisa potosop c y, bisane gambar2 tulis tangan tok,hhe mgko coba nyonk melu mendisain ah, keep update brita ng skaterz fb kang, wis tak like kueh... Es Teh
"kecerdasan bukanlah segalanya...... yang terpenting adalah bagaimana dirimu bisa menghargai orang lain..... maka semua akan jadi lebih mudah....."
(karl fahrenheit)

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS