Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SKATERZ (Persekat Supporterz)
01-11-2011, 11:24 PM,
Posting: #1
SKATERZ (Persekat Supporterz)
karo Medang yuh mbahas maning persepakbolaan ng kotane dewek..

dalam rangka persiapan Persekat Kab. Tegal melu Divisi III sing rencanane dimulai awal tahun ngarep (2012) kiye nyong karo batir2 sing sepaham duwe rencana nggawe organisasi suporter resmi nggo Persekat Nyengir.. Sampe saiki esih dalam tahap pengumpulan massa lewat FB neng http://www.facebook.com/pages/SKATERZ-Pe...5286616835

Insyaallah akhir November SKATERZ pan ngadakna kopdar nggo nyusun organisasine dilanjutna ngurus legalisasi dengan melapor maring pihak terkait (pengurus Persekat, KONI Tegal, pemda dsb) Fantastic

Dadi yuh satukan langkah mendukung Laskar Ki Gede Sebayu, Persekat Kab. Tegal. Gabung ng grup FBne terus ngko melu kopdare. Ditunggu partisipasine! ORA PERSEKAT ORA!
Add Thank You
02-11-2011, 08:55 AM,
Posting: #2
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
Jaba persegal apa yah?

Kiye markase ning ndi sa?
markas persekat n markas skaterz

Josss wis.. arane bangga karo daerahe dewek..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to masindra for this post
02-11-2011, 09:00 AM,
Posting: #3
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
pengen melu tapi aku neng daerah rantau kiye ngosek

ning dadi suporter damai karo semua pihak, kalah menang arane permainan ditampa dgn lapang dada ok Fantastic

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to tahuaci for this post
02-11-2011, 09:27 AM,
Posting: #4
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
Persegal dikabarkan vakum karena tidak ada dana.. Blas taun kiye laka tanda2 kehidupan. Persekat mending Oktober wingi melu Kompetisi U-16 Jateng tapi terhenti ng 8 Besar,,ngosek Persekat juga rencanane wingi pan melu Kompetisi U-18 & wis ngadakna seleksi pemain, tp akhire ra sida mangkat, gara2 duite ora cair.. arip

Markas Persekat esih ng GOR Tri Sanja Slawi, Skaterz y sementara ng kono..
Insyaallah SKATERZ menjadi suporter cinta damai dan netral (ora mlebu poros Viking-Bonek utawa Jak-Arema) pokoke kabeh dadikna kanca lah..

Angger ng rantau rapapa um sementara like grup e ndisit, ngko mbokan pas balik ana acara/pertandingan y gari melu.. Piben? Es Teh
Add Thank You
03-11-2011, 12:54 AM,
Posting: #5
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
nyong wis melu nge-like um Nyengir

semoga lancar Amin

Josss
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to bocah tegal for this post
03-11-2011, 10:08 AM,
Posting: #6
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
sip.. maturnuwun um.. mohon partisipasine ng dunia nyata juga.. ikuti perkembangan info & jadwale ng kono.. ngko angger ana pertandingan pada teka y.. KITA MERAHKAN TRI SANJA! Nyengir
Add Thank You
03-11-2011, 10:20 AM,
Posting: #7
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
Seragam mbuh atribut2e pasang ning kene len..
wingi2 sempet ngileng2.. lambange tengkorak? kayong medeni nemen..
Sing luwih keren oh..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
03-11-2011, 11:54 AM,
Posting: #8
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
aq wis ngelike
bener omonge njenengan aja melu poros2an suporter,gawe ruwed tok,
intine suporter kuwe fanatik maring klub e kanggo ndukung klub sng d dukung, dudu malah fanatik mrg kelompok suportere dwek nganti merugikan klub sing d dukung, kya kbnyakan suporter d indonesia saat ini Josss

Add Thank You
04-11-2011, 12:38 AM,
Posting: #9
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
atribut pertama sing wingi digawe kaos gambar tengkorak.. ya pancen rada medeni.. penyebabe mung siji.. diantara 180 anggota ng FB sing bisa/gelem nggawe desain nyong tok.. padahal nyong be pas2an nemen kemampuane.. mung bisa hapus, nempel karo ganti warna sederhana.. arip

wis akeh nemen sing ngomeni tengkorak kaya ente, nyaranna gambar sing menunjukkan sportivitaslah, nggambarna Tegal lah.. tapi y kuwe, nyong ora bisa nggawene.. barang tak jawab balik tak kongkon mein conto desaine eh malah pada mlipir ngabur ora tau komen maning...

mulane nyong nglurug mene luruh bala bantuan, soale bocah2 TCC kan terkenal kreatif ampunnnnnn
ditunggu nemen gyeh desain2e batir2 TCC soale pan tak tawarna nggo nggawe kaos gelombang II pas kopdar ngko..

beberapa sing kudu dieling pas ndesain:
warna Persekat kuwe MERAH
julukane LASKAR KI GEDE SEBAYU
aja nganggo warna biru, gambar kapal, kata bahari soale kuwe dekene tetangga sebelah (KOTA TEGAL/PERSEGAL)

yuh masindra, bocah tegal, tahu aci n batir2 TCC LIYANE nyong njaluk bantuane ampunnnnnn

Add Thank You
04-11-2011, 09:10 AM,
Posting: #10
RE: SKATERZ (Persekat Supporterz)
Ya ngapura.. brarti emang ora pada cocog..
ngko yen ana ide tak gawe wis..

Muga2 solid..
Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS