Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] koneksi asp
03-11-2011, 01:42 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 03-11-2011, 01:45 PM {2} daning freedom2671. Edit Reason: )
Posting: #1
[takon] koneksi asp
mas,mba,um,tante.... aku pan melu takon..

ana sing ngerti carane ASP ben bisa konek karo nginput data maring mysql???

tolong ya.. Makasih...
freedom2671,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.


Add Thank You
03-11-2011, 03:10 PM,
Posting: #2
RE: [takon] koneksi asp
wah, keren, nembe urip maning id tccne, welcome brooooooo. ASP?? ora mudeng keh. ngisore nyong mudeng kayanee Roket
This is Real life, so. Deal with it.

Add Thank You
03-11-2011, 03:16 PM,
Posting: #3
RE: [takon] koneksi asp
hahahahaa.......

iya yo... lg mumet kye mikiri ASP ra konek2..

freedom2671,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.


Add Thank You
04-11-2011, 03:25 PM,
Posting: #4
RE: [takon] koneksi asp
laka sing jawab.....

ngosek ngosek ngosek
freedom2671,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.


Add Thank You
04-11-2011, 06:16 PM,
Posting: #5
RE: [takon] koneksi asp
Kode:
Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
objConn.Open "Provider=SQLOLEDB; Data Source=SERVER_NAME; Initial
Catalog=DATABASE_NAME; User ID=USERNAME; Password=PASSWORD"

kaya kuwe tok belih ?
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS