Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rekrutmen Modod Anyar
05-11-2011, 03:51 PM,
Posting: #11
RE: Rekrutmen Modod Anyar
tupoksi ne modod apa um poc ?
hora dijelasne kwe gamen mimin
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

05-11-2011, 04:18 PM,
Posting: #12
RE: Rekrutmen Modod Anyar
Mbayangna
.
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

05-11-2011, 04:28 PM,
Posting: #13
RE: Rekrutmen Modod Anyar
Kriteria sering onlen kue pirang mulai jam/minggu? Mikir
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp

05-11-2011, 04:34 PM,
Posting: #14
RE: Rekrutmen Modod Anyar
asyek ah wes akeh calone keh ngetarani Ngikik

pada semangat ....
hayooooh ramaikan TCC Es Teh
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

05-11-2011, 04:34 PM,
Posting: #15
RE: Rekrutmen Modod Anyar
Online ura mesti 24 jam tapi ndomblong thok,,mung numpang mejeng ng sotbox Ngikik maning
Luwih ke arah seleksi thread karo patroli2 neng forum,,kuwe luwih membantu
Bersikap dewasa nggo menengahi masalah2 sing timbul
Kuwe sih wis cukup. Josss
05-11-2011, 05:32 PM,
Posting: #16
RE: Rekrutmen Modod Anyar
ap pengin sung.... tapi esih wedi ngosek
BIJAKSANALAH TAPI JANGAN MENGGURUI

05-11-2011, 06:42 PM,
Posting: #17
RE: Rekrutmen Modod Anyar
(05-11-2011, 03:07 PM)Okky_hatake Tulis: aku dongen pan ndaftar tapi kayane wes bakalan di gugurna Ngikik maning


emang bener kyeh Okky,, sifate soale mirip nemen karo wonge..
ndarani saiki wis dadi Batman mbuh apa,, he.. Xixi


aku coba2 ndaptar olih um Timin ??
wingi2 aku njaluk kayong berat syarate (ana puasa mutih ana apa,, he.. :guyon: PISS)

06-11-2011, 01:43 PM,
Posting: #18
RE: Rekrutmen Modod Anyar
(05-11-2011, 03:07 PM)Okky_hatake Tulis: aku dongen pan ndaftar tapi kayane wes bakalan di gugurna Ngikik maning

ndaftar ki, masalah keterima apa ora kabeh-kabeh sing kuasa... takdir jarene
Nyate ndisit
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."

06-11-2011, 05:52 PM,
Posting: #19
RE: Rekrutmen Modod Anyar
Fantastic

ngikuuuuuttttttttttt............ Ngacir
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

09-12-2011, 07:31 PM,
Posting: #20
RE: Rekrutmen Modod Anyar
(05-11-2011, 01:53 PM)akhdaafif Tulis: Halo sedulur kabeh

Nyong selaku sutimin pan mein pengumuman kyeh. Bahwa TCC membuka lowongan bagi para member TCC nggo posisi modod. Syarate ora ribet ka:

1. sering onlen
2. sabar (bisa nahan emosi)
3. ngerti TCC kuwe kepimen, pan mana-manane

Monggoh, njenengan gawe resume singkat, isine tentang:
1. biodata singkat
2. kesan pesan pas gabung ng TCC
3. saran nggo TCC
4. apa sing pan dilakoni ketika dadi modod

Resume kuwe dikirim maring:
1. laksonoadi[at]tegalcyber.org
2. cahcupu[at]tegalcyber.org
3. akhdaafif[at]tegalcyber.org

Ditunggu paling lambat dikirim nganti 19 November 2011.

Suwun ya nggo respone kabeh. Josss nggo TCC

wah sayang mbah ora bisa apa2 dadine pan ndaptar isin...NyengirNyengirNyengirNyengir



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS