Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rekrutmen Modod Anyar
05-11-2011, 01:53 PM,
Posting: #1
Rekrutmen Modod Anyar
Halo sedulur kabeh

Nyong selaku sutimin pan mein pengumuman kyeh. Bahwa TCC membuka lowongan bagi para member TCC nggo posisi modod. Syarate ora ribet ka:

1. sering onlen
2. sabar (bisa nahan emosi)
3. ngerti TCC kuwe kepimen, pan mana-manane

Monggoh, njenengan gawe resume singkat, isine tentang:
1. biodata singkat
2. kesan pesan pas gabung ng TCC
3. saran nggo TCC
4. apa sing pan dilakoni ketika dadi modod

Resume kuwe dikirim maring:
1. laksonoadi[at]tegalcyber.org
2. cahcupu[at]tegalcyber.org
3. akhdaafif[at]tegalcyber.org

Ditunggu paling lambat dikirim nganti 19 November 2011.

Suwun ya nggo respone kabeh. Josss nggo TCC
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

[+] 4 users say Thank You to akhdaafif for this post
05-11-2011, 02:22 PM,
Posting: #2
RE: Rekrutmen Modod Anyar
semoga akeh sing dadi modod monggoh yuh sing ndaptar ak melu ngangkati baen Es Teh
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

05-11-2011, 02:35 PM,
Posting: #3
RE: Rekrutmen Modod Anyar
wah, asline sih pengin um,
tapi aku kurang sering dolan ng forum sih yah dadine angel Nyengir
um um, pada mampir yuh ng situse enyong
TLAKA - Tegal Laka Laka HD Movies and PC Games Download Site
Donlod Film HD sing ukurane cilik, Anime ya ana um

05-11-2011, 02:41 PM,
Posting: #4
RE: Rekrutmen Modod Anyar
kye ngko diseleksi min? kriteria pemilihane sing kyk apa? dadi sing daftar ya ngerti kira2 bakal diterima apa gugur, eben go ancer2 oh Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

05-11-2011, 03:07 PM,
Posting: #5
RE: Rekrutmen Modod Anyar
aku dongen pan ndaftar tapi kayane wes bakalan di gugurna Ngikik maning
05-11-2011, 03:17 PM,
Posting: #6
RE: Rekrutmen Modod Anyar
(05-11-2011, 03:07 PM)Okky_hatake Tulis: aku dongen pan ndaftar tapi kayane wes bakalan di gugurna Ngikik maning

aja pesimis ky kwe oh um, jangan takut sebelum melangkah.
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek

05-11-2011, 03:18 PM,
Posting: #7
RE: Rekrutmen Modod Anyar
daftar daftar baen.. masalah diterima ora kuwe wes ana sing ngatur...

aja gugur sedurunge perang o.... Merdeka
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

05-11-2011, 03:30 PM,
Posting: #8
RE: Rekrutmen Modod Anyar
semoga bisa membawa ke arah yang lebih baik :esmilo:









.

05-11-2011, 03:35 PM,
Posting: #9
RE: Rekrutmen Modod Anyar
arane pan mbangun TCC, yuh dangkati

Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

05-11-2011, 03:46 PM,
Posting: #10
RE: Rekrutmen Modod Anyar
sing penting niate ndisit apik...Ngikik maning
yuh ngancani enyong oh patroli...



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS