Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
10-12-2011, 03:33 PM,
Posting: #21
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
Sb bkin tcc yang hangat tambah hangat Nyengir
Smangat kakak2 pengurus..tahu aci
ngerek ben tambah rame.
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^

Add Thank You
10-12-2011, 03:35 PM,
Posting: #22
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
(10-12-2011, 01:42 PM)tkid Tulis: bedane apa sih ana sotbox karo laka? Weee

laka sotbox malah forume luwih rame. weeeeek Weee

Inyong be jarang nemen nyumul neng shotbox ka um... Nyengir

Pengguna setia TCC mobile version keh... PISS
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp

Add Thank You
10-12-2011, 08:10 PM,
Posting: #23
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
Iya kweh bener,,

Mana Iqbal yang sperti dulu ,yang suka Komen gaje & oot , Nyengir
Mana Iqbal yang selalu Ababil..
Ngikik maning

kembalikan Iqbal !! Merdeka


ngerek

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to kaiross zone for this post
10-12-2011, 08:25 PM,
Posting: #24
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
posting ndisit yaa...
njenengan kabeh pengin gawe TCC tetep urip,,
ya posting,,
aja mung neng SB tok...

jumlah pengunjung akeh,,
dadi daya tarik,
dadi sumber search google,,
kuwe bisa gawe TCC semakin terkenal,,

monggoh aja mung gembar-gembor njaluk SB
KONTRIBUSI gawe tulisan ya PENTING!

kiye lagi ana trouble dadi SB esih di pateni
nganti ketemu masalah e
Nyengir

keep POSTING yak!
aja mung ngenteni, tur komen tok,,
paling ora ya nggawe lah!!
saya suka siomay

Add Thank You
[+] 5 users say Thank You to laksonoadi for this post
11-12-2011, 07:38 AM,
Posting: #25
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
ak siki waras cairos sing kaya ak yah Bingung Kyeh

sing edan sbenere sapa Ngikik maning
--------------------------------------------------------------------------------------------
semangat kaka pengurus main tenis

tp ajha sue" dolanan tenis e
engko mriang Guling-Guling
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
11-12-2011, 07:13 PM,
Posting: #26
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
Basmi Wadonan PaLsu ning TCC! Merdeka
Ngacir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
12-12-2011, 04:10 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-12-2011, 04:10 PM {2} daning wadukepor. Edit Reason: )
Posting: #27
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
padahal mbiyen rame, keren lah.
trus, TCC kuwe mesti nyawa pertama yen konek maring internet hehe, bar kuwe mbene fb.

tapi semua berubah, ketika negara api menyerang
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You
12-12-2011, 04:15 PM,
Posting: #28
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
Kayong mumet ngilengnane Ngukuri batuk

juuh bangun kembali TCC Es Teh
Add Thank You
12-12-2011, 10:26 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-12-2011, 10:27 PM {2} daning iwan kawell. Edit Reason: )
Posting: #29
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
kelingan lagune om roma irama....sing judule apa ya, kira2 kaya kiye keh
" Kalau sudah tiada baru terasa, bahwa kehadiranya sungguh berharga "
kayong ana benere yah,,hehe
genjotgenjot
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!


Add Thank You
13-12-2011, 06:22 PM,
Posting: #30
RE: K E M B A L I K A N - T C C - Y G - D U L U - !
yuh di angkat maning,
program Indonesia Mengajar wis mlaku.
saiki Program Postingisasi TCC harus digalakkan.

maju terus tegalcyber.
Posting atau mati Merdeka
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS