Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
download ISO microtik ning ndi?
11-12-2011, 07:42 PM,
Posting: #1
download ISO microtik ning ndi?
um aq njaluk tulung ow, pan download ISO mickrotik ning ndi yah? njaluk linkE...
soalE jare ana licensine, mbokat aq ndownload ngko malah ra bisa dianggo gara2 masalah licensi...
mohon bantuanE master Nyengir

Add Thank You
12-12-2011, 03:07 PM,
Posting: #2
RE: download ISO microtik ning ndi?
(11-12-2011, 07:42 PM)MendoanTeles Tulis: um aq njaluk tulung ow, pan download ISO mickrotik ning ndi yah? njaluk linkE...
soalE jare ana licensine, mbokat aq ndownload ngko malah ra bisa dianggo gara2 masalah licensi...
mohon bantuanE master Nyengir

coba nang kene wa : http://www.indowebster.com/download/file...rotik_3_22
NyengirNyengirNyengirNyengir
GARUDA didadaku SNSD dihatiku

Add Thank You
16-01-2012, 12:48 PM,
Posting: #3
Thumbs Up  RE: download ISO microtik ning ndi?
Suwun ya...um alamat link-e, aku ya lagi belajar pan nganggo mikrotik geh...Fantastic
makmoery,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS