Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Takon
12-12-2011, 03:49 PM,
Posting: #1
Takon
Um aku pan takon , . . . synaptics pointing device aku ra bisa jalan (rusak),
benerna regane pira yaah,..??? trus nyervis neng daerah tegal sing ana neng ndi ???
sing tak magsud cursor sing neng laptop loh yaa, udu mouse,..
mbokan ana jakwir sing bisa dandani yaa tulung di bantu yaa,..hehe Nyengir

matur suwun Es Teh
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS