Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
13-12-2011, 01:38 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 15-12-2011, 08:18 AM {2} daning animcuwiru. Edit Reason: )
Posting: #11
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
kyeh langkah2e mau emen bisa metu sinyal sawise berbingung2 ria

*pertama aku ndownload dashbord update huawei http://dc-files.com/files/huawei/
bar kue di buka terus otomatis nggoleti port.e modem huawei tapi pas kuwe modem ora dicolokna terus metu tulisan not found ngonong
(mbuh kiye asline ngaruh mbuh ora soale terjadine awal mulane seka sing kene)

*uninstall mobile partner

*sawise kuwe mbuka ccleaner terus registry.ne dibersihi nganti bener2 bersih, ng aku nganti di clean ping 3 (kayane mulai sing kene juga bisa dicoba dewek wis mbokan ana masalah sing kembar ngko dishare maning tapi sedurunge kiye aku wis di bersihi nganggo ccleaner tetep ora gelem, apa gara2 mbersihine sepisan tok yah Ngukuri batuk )

*adong uwis restart pc

*pc.ne wis murub maning mlebu OS, colokna modem sing bermasalah mau ngenteni metu cd drive.e modem terus jalanna autorun.exe

*install driver modem dan kawan2

*menjelang finish install ana tulisan error program con trus lanjutane mbuh apa mau kalalen ora ditulis di close bae terus klik finish

*sawise kuwe ngenteni found new hardware pertama metu kaya kiye

aku ora ngarti bisane wis di install driver.e ng kono tulisane no driver found Ngukuri batuk

*terus ngenteni maning metu teng tot teng tot found new hardware maning tapi sing kiye driver.e ke install kabeh

*wis bar kuwe modem.e bisa ana sinyale Girang nemen


sawise kuwe tak tutup mobile partner.e terus tak cabut modem.e terus colokna maning eh jebulen mbuka mobile partner seka start menu sinyal.e laka maning kaya maunen
jebulen mbuka mobile partner.e sing autorun sing modem tembeke sinyal.e gelem metu alias modem.e tembe kedetek (wingi cara kiye wis dicoba tapi mbuh kenapa ora bisa, tapi dina kiye bisa Ngukuri batuk )

yawislah semono ndisit sing penting modem.e ana sinyal.e maning ahahahahahaha Girang nemen Girang nemen


suwung nggo member sing wis pada mbantu Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


[+] 1 user says Thank You to animcuwiru for this post
13-12-2011, 02:33 PM,
Posting: #12
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
wah beres jon, mantep.
suwun wis gelem share cara2ne. Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

13-12-2011, 02:36 PM,
Posting: #13
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
iya um sama2 warga tcc wis gelem pada mbantu Josss
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


14-12-2011, 11:44 PM,
Posting: #14
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
Pimeeen? kweeh warga TCC wiz pada mbantu! Wis berhasiiiL oya?! Wis owh Paceti Klepon Karo Medang
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

15-12-2011, 08:23 AM,
Posting: #15
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
monggoh pacetane disambi ndipit um Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


27-12-2011, 11:01 PM,
Posting: #16
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
wis clear dadi tha gembok, adong ana sing pan takon PM bae eben tha buka
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS