Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
13-12-2011, 07:03 AM,
Posting: #1
[takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
Assalamu'alaikum wr. wb.
ana aku di tcc maning Ngikik maning
keh aku pan takon
aku ana modem huawei k3770 tembe tuku sewulanan luwih + tembe dinggo konek ping pindo pas tembe tuku terus bar kuwe disimpen maning
nah barang wingi2 pan dinggo koh ujug2 ora bisa... Ngukuri batuk

kiyeh skrinsut.e
[Gambar: 386008_2259403575082_1548204568_1793257_...1248_n.jpg]

nah menurut diagnosane aku kuwe modem ora kedetek karena esih ng mode CD Drive mulane urung / ora kedetek ng mobile partner.

nah aku wis coba golet2 referensi ng mbah google wis dicobani ora pada bisa ngosek

tulung ndelen sing master2 ning TCC mbokan ana sing ngarti tulung dibantu yakk Nyengir

matur suwun Josss

bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


13-12-2011, 07:56 AM,
Posting: #2
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
uninstall MP seka kompi,
restart,
colokna modem,
install mp seka modem,
restart.
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.

[+] 1 user says Thank You to a1-bledhoz for this post
13-12-2011, 08:13 AM,
Posting: #3
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
iya kue, coba di reinstall...

sedurunge di cleaner disiit registrine

ne ora bisa ya update firmware - dasboard
Tegur bila Salah

[+] 1 user says Thank You to bennington for this post
13-12-2011, 08:38 AM,
Posting: #4
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
@um a1-bledhoz: uwis um tapi esih ajeg kaya kuwe Duka cita

@um bennington: cleaner registry ya uwis um tapi esih ajeg Weeeuyeng
link.e mendi len um sing kaya apa men ora bingung
suwun Josss


bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


13-12-2011, 09:52 AM,
Posting: #5
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
durung ke instaL kabeh ndean oowh! Mbokan ana 2 setup, Contohe kaya Smart Haier C700, Kan sing harus di instaL kudune Loroo, Naah kue Huawei juga mbokan ana Loroo, di cek maniing.. Medang
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

[+] 1 user says Thank You to Trojan Horse for this post
13-12-2011, 10:14 AM,
Posting: #6
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
melu nyimak... mbokan ana solusine Nyengir

modeme yanu K 3565 ya kedetec'e suwe,, malah kadang2 ilang ora kedetect ngko nyumul maning Ngukuri batuk
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

13-12-2011, 10:56 AM,
Posting: #7
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
coba golet ning kene

Kutip:http://dc-files.com/files/huawei/
Tegur bila Salah

[+] 2 users say Thank You to bennington for this post
13-12-2011, 11:09 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 13-12-2011, 11:23 AM {2} daning ayiep_wawan. Edit Reason: )
Posting: #8
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
wah mantep.. langsung golet kyeh,,, njajal go E1752ne kanca Josss

oh ya,, misale modem K3565 dipudate firmware'e ngko tetep bisa jumping ora? mbokan malah dadi ra bisa kyk modem2 huawei anyar Ngukuri batuk
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

13-12-2011, 11:38 AM,
Posting: #9
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
jumping sing apa um Nyengir

maklum ora ngerti ngosek

ati2 ne arep upgrade, disarankan arus listrik stabil, koneksi stabil, pokoke stabil kabeh wis...

soale ne ora, bisa2 ora nangkep signal maning Es Teh
Tegur bila Salah

13-12-2011, 12:32 PM,
Posting: #10
RE: [takon] bisane modem.e ora gelem ke detek ng "mobile partner"?
@um trojan: uwis um driver.e mung 1 tok Nyengir

@um ayiep: monggoh disimak Nyengir

@um benington: Josss tapi aku malah keder wis download dashboard update.e Isin nemen
pan dinggo ya wedi mbokan pas lagi update listrike tewas

masalahe wis clear modem.e wis bisa ndetek sinyal maning Nyengir
[Gambar: 381891_2260791489779_1548204568_1793572_442517560_n.jpg]

solusine ngko tak share nulise dawa
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru




Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS