Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YUI LOVER mlebu mene
27-12-2011, 11:47 PM,
Posting: #51
RE: YUI LOVER mlebu mene
pertama kali krungu yui taun 2006 an gara gara nge game nang warnet, ana sing dolanan Ayodance, pas nyetele Yui - Summer Song

Add Thank You
29-12-2011, 02:03 PM,
Posting: #52
RE: YUI LOVER mlebu mene
(24-12-2011, 09:50 AM)ayiep_wawan Tulis: seliyane sing akustik daning kyk kye? Ngukuri batuk
[Gambar: f3v038.jpg]

Haahaha19,, gk ngerti kang... kweh aku be olih sing forum indo YUI... sing kurang apa??? ko tak ndai link downloade..Nyengir

Add Thank You
29-12-2011, 02:05 PM,
Posting: #53
RE: YUI LOVER mlebu mene
(27-12-2011, 11:47 PM)Poci Tulis: pertama kali krungu yui taun 2006 an gara gara nge game nang warnet, ana sing dolanan Ayodance, pas nyetele Yui - Summer Song

Wah wah,, ana sing dolanan Ayedence... Nyengir

Add Thank You
29-02-2012, 10:00 PM,
Posting: #54
RE: YUI LOVER mlebu mene
andonn absen ya sedulur, btw YUI ana single anyar maning ra yah?
........ :::::::::: I LOVE ART :::::::::: ........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS