Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RAM LAPTOP
17-12-2011, 04:44 PM,
Posting: #11
RE: RAM LAPTOP
ning kanggo laptop n PC beda ya??
aku laptop ddr2 nembe 1 giga pengen ganti 2 giga Nyengir

Add Thank You
17-12-2011, 07:53 PM,
Posting: #12
RE: RAM LAPTOP
aku adol anyar keh DDR2 2GB 6400, durung pernah dinggo, mereke visipro, asline ana 2, tapi tak nggo siji, sijine nganggur, daripada mubadir, tuku awal regane 285.000 ewu. monggo mbokan pengen, tak gawakna, domisili nang tegal, lagi nimba ilmu nang semarang. PISS
This is Real life, so. Deal with it.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS