Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Takon] Ana sing ahli imacros ora ?
18-12-2011, 09:45 PM,
Posting: #1
[Takon] Ana sing ahli imacros ora ?
halo all. . .

melu takon, neng tegal ana sing ahli dalam script imacros ora ?

mbokan ana sing paham, kayane bisa nggawe script model kaya neng video kiye ora yah ?



soale q lagi butuh keh. . .makasih Es Teh
Add Thank You
18-12-2011, 11:53 PM,
Posting: #2
RE: [Takon] Ana sing ahli imacros ora ?
wah script imacros kuwe apa ya um ?
gunane nggo apa ?
suwun
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS