Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
google panel
22-12-2011, 05:52 PM,
Posting: #1
google panel
nyong pan pamer google panel wekene nyong..
mbokan ana sing wis malih ya berarti wes update pada karo nyong
Nyengir Nyengir Nyengir

[Gambar: tumblr_lwlncjUPO71r5re65o1_500.png]
saya suka siomay

Add Thank You
22-12-2011, 07:58 PM,
Posting: #2
RE: google panel
wah apik ya um Josss

kwe apa sih ? gunane nggo apa ?
terus yen pan kaya kuwe carane pimen ya ?
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You
22-12-2011, 09:02 PM,
Posting: #3
RE: google panel
ndisit kan lurusan neng nduwur

konsep lawas (Click to View)
saya suka siomay

Add Thank You
23-12-2011, 02:55 AM,
Posting: #4
RE: google panel
google mengalami perkembangan pesat ....
dan tak mau kalah dengan yg lainnya Es Teh
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
23-12-2011, 08:07 AM,
Posting: #5
RE: google panel
Panel anyare mung ana neng chrome apa bisa neng browser liane? Bingung Kyeh
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS