Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(takon) tentang PCB elektronika
05-01-2012, 09:26 AM,
Posting: #1
(takon) tentang PCB elektronika
arep takon kangmas mbakyu.
kira2 software sing paling apik tur lengkap nganggo desain PCB tur nyacake (simulasine) apa yah?
karo donlode ngendi?

matur suwun
Sepi ing pamrih, rame ing gawe

Add Thank You
17-01-2012, 01:37 PM,
Posting: #2
RE: (takon) tentang PCB elektronika
insya Allah sedikit bisa bermanfaat ,,,!
PISS

lau quw biasa nya di pesantren lau mau buat PCB tuch ..ada 2 :
yang pertama :

pakek >> proteuss .!


yang kedua :

pakek >> Eagle ..!


anda bisa cari sendiri dech di mbah google ,,,!

Nyate ndisitEs Teh
santri_jember,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.

Add Thank You
17-01-2012, 01:44 PM,
Posting: #3
RE: (takon) tentang PCB elektronika
Althium kang,..enyong pernah nganggo Althium, kue lengkap ko.. Lumayan gede sih...enyong dingein dosen, dadi ora ngarti alamat download.e... Xixi
hadapi yang ada di depan-tatap masa depan
FB
Blog

Add Thank You
17-01-2012, 02:32 PM,
Posting: #4
RE: (takon) tentang PCB elektronika
weleh-weleh ,,,


koyoq'e apik ikuw cak ..!
iziinn nyedoot .....

NyengirNyengirNyengir







~~
santri_jember,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS