Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Persiapan nggo workshop ke-1 TCC
12-01-2012, 03:57 PM,
Posting: #21
RE: Persiapan nggo workshop ke-1 TCC
insyaAllah teka
Josss asik ah bisa sinau langsung karo sing dolanan ng 99design Nyengir

dine akun.e ora nganggur Ngikik maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
12-01-2012, 04:45 PM,
Posting: #22
RE: Persiapan nggo workshop ke-1 TCC
setuju um poci, aku ya rada keder maca tulisane iqbal Ngikik maning

rapat e minggu temenan?
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal

Add Thank You
19-01-2012, 07:43 PM,
Posting: #23
RE: Persiapan nggo workshop ke-1 TCC
daning ilang ....
dangkati mning ngerek
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
19-01-2012, 08:33 PM,
Posting: #24
RE: Persiapan nggo workshop ke-1 TCC
asikk, pan melu ah... Kesengsem

Muga2 ora tabrakan karo acara lia.. :ndonga:
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp

Add Thank You
22-01-2012, 07:05 AM,
Posting: #25
RE: Persiapan nggo workshop ke-1 TCC
dangkati maning jadwale ngerek
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS