Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Qualcomm pan luncurna prosesor Snapdragon 2,5 GHz tahun 2012
11-01-2012, 11:43 PM,
Posting: #1
Qualcomm pan luncurna prosesor Snapdragon 2,5 GHz tahun 2012
[Gambar: r2qhco.jpg]

Neng sebuah acara neng Istambul, Qualcomm perusahaan sing nggawe prosesor nggo smartphone sing terkenal karo SnapDragon pan luncurna prosesor nggo masa depan.

Neng acara kue juga Qualcomm pan muculna prosesor paling anyar single core, dual core karo quad core sing kecepatane anjog 2,5 GHz.

Qualcomm juga pan mulai produksi akhir tahun brarti neng taun 2012 kiye dewek bisa nemu smartphone apa tablet sing prosesore anjog 2,5 GHz atau enggal ping lorone prosesor saiki.

Prosesor kiye juga nduwe Adreno Graphics, 3D, 1080p HD karo ndukung 3G karo LTE.

Sumber
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Kaito_Kid for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS