Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wong mbajor nemen
Wink 
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


wah wah jaman saiki makin ora karuan bae,,
kiye contoh nyatane,,
monggo,,
[Image: 154612_130907870301074_100001455848928_1...4205_n.jpg] qeqeqe




PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn
Reply
mbajor berjamaah.....qeqeqe
Reply
kwe ning dindinge kayong isine jlaret2 coklat sih?
apa bekas :ngising: sing wis garing?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
njijeni hizzzz tride...pgn muntahhh ndelengane.... arip
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
(22-11-2010, 04:22 PM)sate_wedhus Wrote: mbajor berjamaah.....qeqeqe

hahahah..
ora melu?? qeqeqe

(22-11-2010, 04:22 PM)auzhee Wrote: kwe ning dindinge kayong isine jlaret2 coklat sih?
apa bekas :ngising: sing wis garing?

hahahah
gara2 mau neng chat temane :ngising:
dadine aku gawe trit kiye qeqeqe

(22-11-2010, 08:04 PM)leo_quers Wrote: njijeni hizzzz tride...pgn muntahhh ndelengane.... arip

pengen muntah apa pengen turu???
hahahah
angger pengen muntah ya aja dileng owh um PISS
Reply
kayak kwe sing nang ngingsore kolu yah Katisen

nang nduwur misale ndlenger bisa tiba maring ngingsor kwe... [Image: smiley-sport009.gif]
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
hahahhaha
emote joss nemen sung qeqeqe

ya ora kaya kuwe um Nyengir
sing ora olih ndlenger tah sing neng ngisor Nyengir
kudu slalu waspada qeqeqe
Reply
sensor kiye kudune. sing gawe trit ya mbajor kiye. jaba ente lagi mangan piben lhen rasane ? enak ? qeqeqe

ora papa wa, sante bhae Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
wkwkwkkwkw PISS
kalem um Nyengir
tujuane nggo hiburan Nyengir
angger melanggar peraturan monggo Nutup dopokan bae Es Teh
Reply
Kwe tah lg lomba blhotoothan ow. .. qeqeqe
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)